Positiekleding: LOVE2WAIT

Toen ik zwanger was, droeg ik vooral kleding van Mamalicious, Queen Mum, Noppies en af en toe wat van de H&M. Ik had nog een flinke tas van de vorige zwangerschap en weet nog wat ik dacht toen deze tevoorschijn werd getoverd in de 9e zwangerschapsweek, toen ik mijn broeken al echt niet meer dicht kreeg. Moet ik dàt allemaal weer aan? Er was nog best ruimte voor een ander leuk merk geweest, maar zover was het toen nog niet. Recent vernam ik dat er een nieuw hip merk op de markt is, namelijk Love2wait, te koop bij onder andere Bellyfashion. De visie van dit merk is dat aanstaande moeders “love to wait” to de baby komt, als ze zich maar zouden kunnen kleden zoals ze graag willen. Ze kunnen dan nog meer van hun zwangerschap genieten. Het merk draait vooral om denim en is daardoor lekker casual. Want jeans mogen natuurlijk niet in je zwangerschapsgarderobe ontbreken!

Je koopt Love2wait in de webshop van Bellyfashion, waar ze overigens nog veel meer leuke en hippe positiekleding verkopen! En de hele maand oktober krijg je op dat leuke nieuwe merk Love2wait 10% korting met de code hiphot. Belangrijk om te vermelden: bij Bellyfashion betaal je boven de 15 euro sowieso al helemaal GEEN verzendkosten! Als dat geen service is…

Vorig artikelFunky Lama heeft kekke rompers
Volgend artikelDe vrolijke vier seizoenen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in