Hippe handbagage proof koffers

Ik heb al jaren een handbage proof trolley van Jan Sport. Deze is meegewerkt naar Canada, Aruba, China, Australië, IJsland en een heleboel andere landen. Helaas is sindskort  het systeem waarmee je de trolley kunt voorttrekken kapot. Ik kan deze niet meer goed in en uitklappen. Wil ik net de vliegtuigtrap op stappen, krijg ik ‘m niet ingeklapt. Moet ik de hele luchthaven door cruisen, krijg ik ‘m niet uitgeklapt. Onhandig dus. Tijd voor een nieuwe. Ik ging op zoek naar kekke handbagage proof koffers en dit vond ik. Welke zal ik kiezen?

Hippe-handbagage-koffers

1. Bijzonder leuk vind ik deze Fabulous Fifties van SUITSUIT. Een beetje retro, daar houd ik wel van. Verkrijgbaar in 3 kleuren: geel, roze en groen. Hardcover, TSA slot en absoluut handbagage proof. Soepele wieltjes en mooi design. Enige nadeel: je ziet ze wel heel veel op de luchthaven.

2. Sakura Blossom van SUITSUIT is dezelfde als de retroversie hierboven, maar een iets ouder model. Daarom wat goedkoper.

3. Denk je aan de zomer, dan denk je aan ijs. Deze toffe roze ijsjeskoffer van Bhappy doet je watertanden. Ook verkrijgbaar in andere leuke designs, zoals citroenen, een watermeloen en vogels.

4. Saxoline heeft ook kleurrijke prints. Deze met hartjes vind ik erg leuk. Valt op tussen de massa, je herkent ‘m meteen. Of de uiltjes, superschattig.

5. Wie van gedepersonaliseerd houdt, vindt de Pimp Your Case koffer van Carry On leuk. Je kunt er stickers bij bestellen met foto’s van je reizen of je kinderen en die in de vakjes plakken. Zo heb je altijd die mooie plaatjes van bestemmingen bij de hand, of je kinderen en geliefde. Ook het logo van je bedrijf kun je er in verwerken. Ik vind ‘m leuk!

6. Heb je liever softcover, zodat je nog wat belangrijke papieren in een voorvak kan doen, kies dan voor deze degelijke Samsonite. Nee, niks hips aan, maar wel heel praktisch…

7. Hè, zit er nou een deuk in deze koffer? Dat hoort dus zo! Crash Baggage verkoopt gedeukte koffers, zodat ze lekker opvallen op de bagage band. Handig! En bovendien: een extra deukje of beschadiging is bij deze koffer helemaal niet erg, valt toch niet op. In diverse kleuren verkrijgbaar.

8. Bij Pepe Jeans denk ik aan spijkerbroeken, maar wist je dat ze ook heel hippe handbagage trolleys verkopen? Ik vind deze oranje best een eye-catcher en ook nog leuk geprijsd.

Vorig artikelInterview met een reisblogger: Droomplekken
Volgend artikelBuitenkijken bij… Corine van Redcherryrodekers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in