Hippe kinderkleding voor de zomer van 2018

Langzaamaan begin ik in voorjaarsstemming te komen. De natuur komt nog steeds een beetje moeizaam op gang, maar ik heb stille hoop dat er steeds meer mooie dagen gaan komen. De kledingkasten van de kinderen zoek ik altijd uit in het voorjaar. Even kijken wat ze nog hebben, wat er nog past en wat er weg kan. Daarna maak ik een lijstje met wat iedereen nodig heeft voor de komende zomer. Korte broeken, jurken (voor de meisjes), shirts met korte mouwen en rokjes.

Meiden met een eigen willetje

Daarna begint de grote zoektocht naar nieuwe kleren. Soms kan er wat doorschuiven van Sterre naar Lenthe en van Lenthe naar Fee, maar dit lukt niet altijd. Lenthe heeft ook echt een andere smaak dan Sterre. Nu ze ouder wordt vindt ze sommige kleding heel stom die Sterre heeft gedragen en die trekt ze dus niet aan.

Hippe kinderkleding voor de zomer van 2018

Het liefst koop ik kleding online. Bijvoorbeeld bij Jayno. Met de kinderen naast me, zodat ze mee kunnen kijken wat ze leuk vinden. Dat pak ik wel strategisch aan: ik maak eerst een voorselectie. Anders liggen er in de kast straks alleen maar glitterige hysterische roze shirts bij Lenthe en bij Yuren alleen Pokemon en Spiderman kleren. Uit mijn selectie mogen ze dan kiezen.

Wat hebben ze nodig?

Dit jaar hebben de meisjes allemaal wel zo’n 3 nieuwe jurkjes nodig. Sterre zelfs wel meer, die heeft echt een groeispurt en past niks meer van vorig jaar. Yuren begint ook te groeien, zijn t-shirts passen gedeeltelijk nog, maar hij heeft zeker wat nieuwe shirts en korte broeken nodig. Nu heeft hij ook nog een aantal kapotte spijkerbroeken, dus om kosten te sparen heb ik bedacht dat ik die gewoon ga afknippen. Fee heeft niet zo veel nodig, ik heb een hele bak staan met kleding van Sterre en Lenthe in haar maat, dus dat komt wel goed. Wel hebben alle meiden een nieuwe zomerjas nodig. En Yuren eveneens.

Trends voor 2018

De grootste kinderkledingtrends zijn toch wel dat het een ruige rocksterren uitstraling heeft dit jaar. Denk aan graffiti prints, verfspetters, logo’s, patches. Ook denim zien we weer veel, al dan niet met hippe pins erop. Voor de meisjes zien we ook veel borduursels op jurken, jasjes en broeken. Wil jij dus dat je kind er ècht hip bij loopt deze zomer? Ga dan online en offline op zoek naar de trends in de webwinkels.

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #167
Volgend artikelIs jouw huis klaar voor de zomerzon?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in