Sleetje rijden!

ice_blue_large sleetje rijdenHet sneeuwt! En hoe! Ik hou er wel van. Oke, ik ben een koukleum, maar even een uurtje lekker spelen in de sneeuw kan ik waarderen. Het voelt gezond aan, lekker koud, soms een zonnetje en actief bezig zijn. Sneeuwpoppen maken, sneeuwballen gooien, sleetje rijden… Alleen hebben wij geen slee. En dus ging ik op zoek op het world wide web, want sleetje rijden willen we wel kunnen in de winter.

Lees ook: IJsland, het land waar je de hele winter kunt sleeën

Sleetje rijden

Zo kwam ik terecht op een website in IJsland. Want waar kun je nou beter sleetje rijden dan daar? In de winter ligt er genoeg sneeuw, weet ik uit eigen ervaring. Bij Birikland vond ik geweldig leuke, simpele sleetjes. In verschillende kleuren, helemaal hip! Ze kosten ongeveer 55 euro en ze versturen over de hele wereld. Geen idee of je ze snel in huis zult hebben, maar mocht je nog willen sleetje rijden dan is dit een zeer goede keuze volgens mij! Bij Birkiland dus! Als je van een design houdt is dit echt iets voor jou.

Lees ook: coole slee

d-sledge_medium

Update 04 december 2010: Met een koude winter op komst, hebben wij deze slee intussen zelf aangeschaft! De prijs was nu iets hoger, maar de slee is super. Heel licht, waardoor je ook op stukken waar niet veel sneeuw meer ligt, toch nog lekker glijdt. Levering was vlot, een week na bestelling hadden we de slee al in huis.

Update januari 2021: helaas is deze slee niet meer online verkrijgbaar. Wij zijn dus blij dat we zo’n uniek exemplaar konden bemachtigen! Gelukkig zijn er online genoeg andere sleeën te koop 🙂 Want sleetje rijden is big fun!

Vorig artikelBookadoo
Volgend artikelHuismannen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in