Sleetje rijden!

ice_blue_largeHet sneeuwt! En hoe! Ik hou er wel van. Oke, ik ben een koukleum, maar even een uurtje lekker spelen in de sneeuw kan ik waarderen. Het voelt gezond aan, lekker koud, soms een zonnetje en actief bezig zijn. Sneeuwpoppen maken, sneeuwballen gooien, sleetje rijden… Alleen hebben wij geen slee. En dus ging ik op zoek op het world wide web. En natuurlijk kom je dan terecht op een website in IJsland. Want waar kun je nou beter sleetje rijden dan daar? Bij Birikland vond ik geweldig leuke, simpele sleetjes. In verschillende kleuren, helemaal hip! Helaas had ik te weinig tijd om ze te mailen met de vraag of er een leuke actie in zat voor Hip & Hot lezers, het sneeuwt immers NU! Ze kosten ongeveer 55 euro en ze versturen over de hele wereld. Geen idee of je ze snel in huis zult hebben, maar mocht je nog willen sleetje rijden dan is dit een zeer goede keuze volgens mij! Bij Birkiland dus!

d-sledge_medium

Update 04 december 2010: Met een koude winter op komst, hebben wij deze slee intussen zelf aangeschaft! De prijs was nu iets hoger, maar de slee is super. Heel licht, waardoor je ook op stukken waar niet veel sneeuw meer ligt, toch nog lekker glijdt. Levering was vlot, een week na bestelling hadden we de slee al in huis.

Vorig artikelScandinaviëXS
Volgend artikelHuismannen
Judith van Wijk
Vrouw, 43, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here