Hoe kies je de perfecte sta-op-stoel die past bij jouw interieur?

Hoe kies je de perfecte sta-op-stoel die past bij jouw interieur?De kans is erg groot dat je veel tijd hebt besteed aan het nadenken over het ontwerp van je interieur bij jou in huis. Je hebt in de loop van de tijd je eigen stijl uitgezocht. En je hebt vervolgens iedere ruimte in huis zo ingericht dat ze goed bij elkaar passen. Je schilderde de muren in je favoriete kleur en koos de accessoires  in een bijpassend design. De kers op de taart? Je hebt het meubilair zo neergezet dat het een mooi geheel is geworden. Soms kan het daarom erg lastig zijn om nieuwe meubels te vinden die perfect bij je huis passen. Hoe zorg je ervoor dat iets nieuws goed aansluit bij  wat je al hebt, zoals een sta op stoel van Meubelzorg? We zullen dit verder in dit artikel bespreken. 

Lees ook: Een Scandinavische stoel voor de woonkamer

Ga op zoek naar een stoel met erg veel comfort 

Voordat we de verschillende populaire  stijlen en kleuren van dit soort stoelen verder voor je uitlichten, is het kijken naar comfort de eerste belangrijke stap. Dit is immers een erg belangrijke keuze op het moment dat je een nieuwe stoel uit gaat zoeken. Probeer in een meubelwinkel altijd meerdere stoelen  om  verschillende typen met elkaar te vergelijken. Wat is bijvoorbeeld de kwaliteit van de kussens? En sta je gemakkelijk op en ga je gemakkelijk zitten? Kies dus altijd uit de sta op stoelen die het beste bij je fysieke behoeften passen. Zo haal je altijd een exemplaar in huis waar je voor de volle 100% tevreden mee gaat zijn.

Naar wat voor stijl en kleur gaat je voorkeur uit?

Hoe zou je jouw interieurontwerp het beste kunnen omschrijven? Modern? Kies dan voor een elegante en minimalistische stoel. Als je stijl in huis als klassiek te typeren is, kies dan een ronde stoel die daar mooi bij past. Ook het materiaal van de stoel speelt hier een erg belangrijke rol in. Zo zijn zachte stoffen bijvoorbeeld geschikt voor een klassiek interieur. Stoffen zoals leer en linnen doen het erg goed in een modern interieur.

Stem de stoel altijd af op de ruimte in het interieur bij jou in huis

Het is erg belangrijk om een ​​stoel uit te kiezen die past bij de grootte van de ruimte waar deze komt te staan. Voordat je een stoel koopt, meet je het beste de beschikbare ruimte in de woonkamer op. Waarom? Zo voorkom je dat je een te grote of juist een te kleine stoel koopt. 

Vorig artikel5 belangrijke feiten over inboedelverzekeringen die je moet kennen
Volgend artikelDit zijn goede budgetvriendelijke merkversterkingen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in