Hoera voor Oranje!

We zitten in de kwartfinales! Daar moeten we maar even van genieten, want tegen Brazilië vliegen we er vast uit. Desondanks hebben we nog een paar dagen om zonder excuus ons geheel in het oranje te hullen. Oranje kleding, haarspeldjes, enz. Leuk, leuk, leuk. Ik heb de kindjes ook al meerdere malen in het oranje gekleed. Mijn dochter kan dat ook al echt waarderen, ze leeft helemaal mee. Het is natuurlijk ook spannend, as vrijdag. Want stel dat we wèl goed voetballen? En er een kansje is op de halve finale? Mmmm…. Om die spanning aan te kunnen, heeft een geweldige gadget, namelijk deTrendyspeelgoed Scoubeezz WK 2010 mascotte. Deze mascotte kun je zelf knopen. Zo blijf je de zenuwen de baas, en heb je gelijk iets originelers als de beessies. Als je creatieve uitspatting klaar is, maak je er een sleutelhanger van. Zijn we door, dan maak je de komende tijd nog even de blits met je hippe WK mascotte!

Namens Trendyspeelgoed mogen wij maarliefst 20 van deze Scoubeezz weggeven! En je moet snel zijn, want deze actie loopt tot morgen 16.00 uur. Dan kan ik namelijk de winnaars doorgeven, zodat ze nog op tijd met de post mee kunnen. Dan heb je het pakketje voor vrijdag in huis! Je hoeft niks ingewikkelds te doen, alleen laten weten dat je graag kans wilt maken via dit formulier! Hup Holland hup!

Vorig artikelShainsware
Volgend artikelNautickids
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Ik heb het wk scoobeezz pakketje gewonnen, en meteen gemaakt. Helemaal geweldig. Ben meteen mijn scooby touwtjes van een aantal jaar geleden gaan zoeken, en maak nu voor mijn zoon ook zo’n wk scoobeezz. Bedankt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in