Hoesjes voor de ereader en iPhone

In de zomervakantie pikte Sterre steeds mijn ereader in en ontdekten we dat zij en Yuren er vervolgens ruzie over gingen maken wie ‘m mocht hebben om te lezen. Jawel, we hebben twee heuse boekenwurmpjes in huis. Met als gevolg dat er dus meer ereaders moesten komen. Ik vond het namelijk niet leuk dat ik de mijne telkens kwijt was en ik was ook dat geruzie beu. Nou wil het geluk dat je bij de Vara gids momenteel een ereader gratis krijgt als je lid wordt. Dan moet je natuurlijk nog wel dat abonnement betalen, maar dat is nog altijd goedkoper dan de ereader los kopen. Een gratis tip voor wie er ook nog eentje wil aanschaffen dus 🙂

Hoesjes voor de ereaders

Natuurlijk hadden we ook hoesjes nodig voor de ereaders. We hebben namelijk allemaal dezelfde, dus als je er eentje pakt moet je maar afwachten of het de jouwe is. We hebben de hoesjes uiteindelijk gevonden bij Smartphonehoesjes.nl. Sterre en ik hadden nog wel even onenigheid, want we wilden eigenlijk allebei de roze. Uiteindelijk ben ik gezicht en gunde ik ‘m haar. Yuren wilde blauw en ik nam zwart. Beetje neutraal dus. Helaas had ik alsnog wel spijt toen de hoesjes binnen kwamen, die roze was echt zooo leuk! Ook nog een beetje glimmend zelfs. Die had heel mooi gepast in onze woonkamer, maar ja. Gelukkig is de zwarte ook mooi hoor. Het hoesje sluit trouwens magnetisch en er zit een uitsparing aan de achterzijde, zodat je de ereader makkelijk aan en uit kunt zetten. We zijn er blij mee!

Nieuw iPhone hoesje

Mijn iPhone hoesje was ook heel erg aan vervanging toe, dus koos ik voor mezelf ook daar meteen een nieuw hoesje voor. Je raadt het al: een roze! Hij is echt heel mooi, veel mooier dan het hoesje dat ik had. Ik klikte ‘m zo in het siliconen bakje en hij zit perfect. Ken je dat? Dat je elke keer naar je telefoonhoesje kijkt, omdat je ‘m zo mooi vindt? Dat heb ik dus de hele tijd. Mijn visitekaartjes passen er bovendien ook nog in, ideaal. Ik word heel blij van zulke telefoonhoesjes! Wie trouwens wèl budget heeft voor een nieuwe iPhone (ik dus helaas niet), er zijn ook al iPhone X hoesjes

iPad hoes

Tot slot hadden we ook voor de iPad van Maik een nieuwe hoes nodig. We kozen er eentje waarmee je de iPad eenvoudig kunt neerzetten. Ik word er namelijk gek van als ik dat ding steeds moet vasthouden. En nog gekker als een van de kinderen ‘m moet vasthouden en ze dan ruzie gaan maken over wie dat mag zijn. Hele schema’s hebben we: wie wanneer de afstandbediening mag, wie wanneer de iPad baas is, je kent het vast. Deze hoes is trouwens ook zwart, lekker zakelijk, zoals Maik dat graag heeft. Mannen….

Ook een hoesje voor je ereader, smartphone of tablet nodig. Ik kan Smartphonehoesjes aanraden, ben erg blij met de hoesjes die ik ontvangen heb!

Vorig artikelFilmrecensie: Dance Academy
Volgend artikelKastanjesoep, de allerlekkerste
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in