De leukste telefoonhoesjes

Hebben jullie de Apple Keynote gekeken vorige week? Wij hingen verlekkerd aan de buis. Oh, wat zou ik graag die iPhone X aanschaffen. Maar ja, die prijs is echt gekkenwerk. Dus Maik en ik gaan op onze vingers zitten, want we hebben een telefoon en we moeten nog heel veel kopen voor in het nieuwe huis. Dat gaat nu echt voor.

Stiekem

Heel stiekem keek ik toch al wel even rond voor leuke hoesjes voor de iPhone X. Bizar eigenlijk hoe de diverse aanbieders die een uur na de Keynote alweer online hebben staan. Ze weten kennelijk allang wat de formaten van de iPhone worden en hebben de nieuwste en leukste telefoonhoesjes al besteld. Zo kunnen ze op tijd uit voorraad leveren. Ik zag bijvoorbeeld dat ze bij Knaldeals  al mooie hoesjes online hebben staan. Ik heb er even verlekkerd naar gekeken en daarna toch maar snel verder geklikt. Geen iPhone X voor mij dit jaar, er zijn belangrijkere dingen.

Samsung Galaxy

Sterre heeft af en toe trouwens ook een smartphone op zak. Ze mag nog niet op social media van ons, maar nu ze soms alleen op pad gaat vind ik het ook wel prettig dat ze kan sms-en dat ze ergens goed is aangekomen. Ze heeft daarvoor momenteel een Samsung te leen van een familielid. Die moet ze dan weer inleveren als ze thuis is, maar zo gaat het prima. Een soort “als ik weg ben” telefoon dus eigenlijk. Raar dat wij vroeger gewoon zonder op pad gingen, en dat je dat als ouder nu eng vindt. Is de wereld zoveel onveiliger geworden, of zijn we gewoon gewend dat iedereen overal en altijd bereikbaar en traceerbaar is?

Hoesje voor de Samsung

Naja goed, we moesten dus ook voor deze telefoon een hoesje. Het is een Samsung Galaxy s8 en daar vond ik gelukkig ook mooie hoesjes van. Omdat we denken dat Yuren deze telefoon straks ook gaat gebruiken, hebben we gekozen voor een neutraal zwart hoesje. Samsung Galaxy s8 hoesjes zijn gelukkig ook prima online verkrijgbaar.

Hoe doen jullie dat trouwens met je kinderen en een eventuele smartphone?

 

Vorig artikelKastanjesoep, de allerlekkerste
Volgend artikelNaamkaartjes op een festival
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in