Hotelgift

Het is helemaal in tegenwoordig om geen spullen te geven, maar belevingen. Spullen hebben we immers al genoeg. Iets nieuws geeft even een blij gevoel, maar al snel is het gewoon en wil je eigenlijk alweer het volgende hebben. We leven echt in een consumptiemaatschappij en soms is het goed om hier bij stil te staan. Daarom vind je steeds vaker beleving-cadeaus. Hotelgift is daar één van.

Wat is een hotelgift?

De naam zegt het eigenlijk al: je geeft een nachtje hotel weg. Je ontvangt een cadeaubon met een code. Deze code kun je op de website van Hotelgift inwisselen door een weekendje weg te boeken. Er zijn wel 110.000 hotels wereldwijd waar je de hotelgift kunt inwisselen! Leuk en handig dus, al moeten we wel realistisch blijven: je krijgt meestal geen hotelgift met een bedrag voor een week weg, dus ik denk dat het vaker uitkomt op een nachtje weg binnen Nederland of misschien in België. Maar dat maakt natuurlijk niet uit, want Nederland heeft zoveel leuks te bieden!

Prijsklasse

Afhankelijk van het bedrag dat je cadeau is gedaan, kun je een hotel kiezen. Er zijn meerdere prijsklassen. Ik heb momenteel een bon van €125, die ik per mail ontving. Ik ben aan het zoeken op de website van Hotelgift waar ik deze voor ga inwisselen. De bon is alleen inwisselbaar voor de hotelboeking. Je kunt het dus niet inleveren voor een diner of een bezoek aan de Spa in het hotel. Bij sommige hotels zit er wel standaard een ontbijtje bij. Maar wij vinden het vaak ook leuk om in een stad te ontbijten, dus ik denk dat we gewoon voor een wat luxer hotel gaan en het ontbijtje elders nuttigen. We denken nu aan Antwerpen, ik zag al een hotel staan waar we eerder verbleven en dat is destijds heel goed bevallen!

Herinneringen maken

Het mooie van een Hotelgift is dat je herinneringen kunt maken. Toen Maik en ik gingen trouwen kregen we van onze vriendenclub een weekendje Parijs cadeau. En hoewel het inmiddels al 11 jaar geleden is, ik weet nog als de dag van gisteren hoe we een vieze luier van Sterre verschoonden onder de Eifeltoren, dat ik blij was met de draagdoek aangezien Parijs nogal wat klimmen is hier en daar, dat we heerlijk gegeten hebben en dat we eindeloos lang gelopen hebben. Ik heb hele mooie herinneringen aan dit specifieke bezoek, eigenlijk aan alle tripjes die ik heb gemaakt. Herinneringen maken is eigenlijk het leukste dat er is, en juist daarom is Hotelgift een perfect cadeau. Heb je een baby en weet je niet of het dan wel handig is om naar een hotel te gaan? Lees dan eens deze blog, waar je tips vindt voor een bezoek aan een hotel met een baby.

Hotelgift cadeau doen

Wil jij een hotelgift cadeau doen? Misschien voor je ouders, een vriendin, of voor je partner als verrassing? Kijk dan op de website van Hotelgift bij “Give Hotelgift” en kies jouw manier om iemand een herinnering cadeau te geven. Veel plezier alvast met geven!

In samenwerking met Hotelgift.

Vorig artikelSinterklaascadeautjes voor de kinderen
Volgend artikelWanneer mag je kind een smartphone?
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in