Wat ben ík toe aan vakantie!

De afgelopen maanden zijn wij heel druk geweest met een verbouwing. We kochten een oud huis uit 1915 en daar moest wel het één en ander gebeuren. Zacht gezegd. We zijn ontzettend blij met het tot nu toe behaalde resultaat en daarom is het tijd voor vakantie; we hebben het verdiend.

Online heb ik me goed georiënteerd op het aanbod aan kant-en-klare tenten en stacaravans. Al snel besloten we dat we met Eurocamp weg wilden; we hebben hier positieve ervaringen mee en weten precies wat we krijgen. Eurocamp biedt een vijftal voordelen:

Voordeel #1 – Geen kosten voor schoonmaak of borg

En dat is natuurlijk wel zo lekker, dat die schoonmaak aan het einde voor je wordt gedaan. En dat zit ook nog eens bij de prijs inbegrepen! Ook betaal je bij Eurocamp geen borg; over een gebroken wijnglas of bord doen zij dus niet moeilijk.

Altijd een goede prijs

Voordeel #2 – Altijd een goede prijs

Eurocamp biedt altijd een aantrekkelijke prijs en in het voor- en naseizoen ga je extra voordelig op vakantie. Ben je al eerder met Eurocamp (of Keycamp) op vakantie geweest? Dan bestaat er de Vaste Klanten Korting. Ook in het hoogseizoen!

Alleen de best gewaardeerde campings in Europa

Voordeel #3 – Alleen de best gewaardeerde campings in Europa

De accommodaties van Eurocamp staan alleen op de beste campings in de mooiste streken van Europa. Alle campings hebben 4 of 5 sterren, scoren hoog bij Zoover en blinken uit in hun categorie.

Al 40 jaar een betrouwbare organisatie met tevreden klanten

Voordeel #4 – Al 40 jaar een betrouwbare organisatie met tevreden klanten

Al 40 jaar lang doet Eurocamp enorm hun best om jou een onvergetelijke vakantie te bezorgen. Dit jaar met een topper in de accomodaties: de Avant stacaravan een heerlijk grote caravan waar je met een groot gezin prima in kan verblijven.

Eigen Eurocamp medewerkers op de camping

Voordeel #5 – Eigen Eurocamp medewerkers op de camping

Een enorme plus, elke camping heeft eigen Eurocamp medewerkers. Heb je een vraag over activiteiten, waar je de lekkerste pizza eet of zoek je een fietsroute? De medewerkers staan voor je klaar. En in de eigen gratis kinderclubs organiseren de spelleiders voor elke leeftijd de leukste activiteiten.

 

Vorig artikelBinnenkijken bij… Michel en Manon van Cekalovic
Volgend artikelDe inrichting van je woonkamer
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in