Plush!

rofGisteren is er een allerschattigst babytje geboren. Het kindje van mijn beste vriendin. Vandaag mocht ik ‘m al bewonderen en hij kreeg van mij een superstoer en hip shirtje van Little Plush. Dit nieuwe, Belgische merk kinderkleding verkoopt handgemaakte kleding en knuffels. Dat het hoogwaardige kwaliteit is, mocht ik zelf aanschouwen. De vilten applicaties zijn bijzonder en fantasievol. Ze geven de kleding een stoere uitstraling. Voor de winter zag ik naast allerlei leuke shirtjes ook heel gave hoodies voor de knullen. Dit merk gaat zeker weten de wereld veroveren. Maar ze beginnen even met de Benelux.

ti1

Hip & Hot heeft met Plush afgesproken dat iedereen die voor 50 euro of meer bestelt en aangeeft via Hip & Hot te komen, zo’n geweldige Peluche knuffel ter waarde van maarliefst 30 euro gratis en voor niks meegestuurd krijgt! Geweldig toch? Deze actie loopt tot 12 november 2009.

plo

Vorig artikelHuggalugs
Volgend artikelKinderlaarsjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

4 REACTIES

  1. Zeker, prachtige foto’s. dat was het eerste wat mij opviel. echt schitterend

    het tweede was de prijs. Tis mij te prijzig. Maar ik denk dat ik het zelf wel kan, op een mooi shirtje 😉 ga het zeker proberen want het zijn mooie shirtjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in