I love pink so much

brabantia-pink Oooh ik kan het niet helpen, maar ik blijf een echt meisje. Zelfs met mijn 40 jaar houd ik nog steeds van roze. Of misschien nog wel meer van roze dan anders. Terwijl ik al bijna 10 jaar lang meisjes in roze kleding mag hullen en zelfs in het oude huis mijn slaapkamer roze had (hoe ik dat er ooit door heb gekregen weet ik nog steeds niet), ben ik deze kleur nog steeds niet beu. I love pink so much!

Naturel

In onze oude woning in Den Haag had ik veel bruin en natuurtinten. Dat was mode, zo’n 8 jaar geleden, en ik vond het prachtig. Donkerbruine bank, bruin kleed, hocker in bruintinten, bruine eetkamer stoelen, bruine muur. Jarenlang vond ik het ook echt mooi, maar de laatste tijd begon ik me er aan te irriteren. Zomaar ineens. Het werd tijd voor meer kleur in mijn leven.

Nieuw huis

Wat een geluk dat we ons huis net verkocht hadden en onze nieuwe woning in aanbouw is. Ik maakte moodboards met veel wit in combinatie met kleur. Pasteltinten, maar ook lekker fel hier en daar. Jullie raden het al, in het nieuwe huis krijgen we veel kleur, in combinatie met rustig wit.

Love Colour

Het meest verheug ik me op mijn werkkamer. Die wordt heel groot. Hieronder zie je een stukje van de plattegrond. Aan de zijkanten komen 2 enorme kasten, met uiteraard de voorraad van de webwinkel er in. In het midden een lekkere ruime tafel, waar ik met mijn laptop aan kan werken en veel spullen om me heen kan verzamelen. Aangezien ik veel afval heb, bijvoorbeeld van het uit- en inpakken van producten, persberichten en recensiemateriaal, heb ik ook een grote prullenbank nodig. Al ongeveer een jaar verheug ik me er op om een lekkere grote Touch Bin 30L afvalemmer neer te zetten in mijn werkkamer. Ik vind die prachtige pastelkleur zo mooi, en de afvalemmers van Brabantia zijn superfijn. Met 30 liter hoef ik tenminste niet meer iedere dag de boel te legen, daar kan ik een poosje mee doen.

afvalemmer-brabantia-pink

Pink pink pink

En nu we het toch over Brabantia hebben: ook de strijkplank en de wastas in roze vind ik leuk! In deze tijdelijke woning gebruik ik de wasmand van de mensen die hier wonen, en dat is me een zwaar metalen ding! Niet te tillen aan het einde van de week met van 6 mensen was. Zo’n wastas is ideaal, dat pak je veel gemakkelijker op om even meet e sjouwen naar de waskamer. Want ja mensen, die heb ik straks ook. Wat een luxe hè?

In de 3 toiletten die ons huis straks rijk is wil ik de Retro bin ‘Silent’ neerzetten, in elke wc een andere tof kleurtje. Brabantia heeft namelijk niet alleen roze, maar nog veel meer toffee kleurtjes. Het design vind ik mooi en het is zo tof dat Brabantia tegenwoordig dit soort producten ook in hippe kleurtjes heeft.

Geduld

Het enige is dat ik nog even geduld moet hebben. Toch komt het einde langzaam in zicht. Over enkele weken wordt ons huis opgeleverd. Dan gaan we hard aan de slag, samen met wat aannemers, om het huis bewoonbaar te maken. Hopelijk zijn we in December z over, dat ik eindelijk met de afwerking en styling aan de slag kan. Das meer mijn ding….

Wat vinden jullie van al die leuke kleurtjes van Brabantia love colour?

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #87
Volgend artikelPrachtig licht met houten jaloezieën
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in