Prachtig licht met houten jaloezieën

houten-jaloezieHouten jaloezieën geven je huis een elegante en smaakvolle uitstraling. Niet alleen door de decoratieve kleuren van de houten lamellen maar met name door de speelse lichtinval. Met houten jaloezieën kun je echt met licht en schaduwen spelen. Als je ze halfopen zet, filtert het licht zich in banen de kamer in. In de woonkamer is dat zeer aangenaam vertoeven en in de slaapkamer zorgt deze zachte lichtinval ervoor dat je op een prettige en natuurlijke manier wakker wordt.

De voordelen van houten jaloezieën

Naast het sfeervolle uiterlijk hebben houten jaloezieën nog meer pluspunten. Om te beginnen houd je heel makkelijk de hitte buiten en de warmte binnen. Maar denk ook eens aan de privacy die houten jaloezieën met zich meebrengen. Je kunt de mate van inkijk namelijk heel precies regelen zonder dat je overdag in het halfdonker zit. Verder staan houten jaloezieën de decoratie op je vensterbank niet in de weg. Alle planten en snuisterijen blijven binnen gewoon zichtbaar, ook als je daarachter de houten jaloezieën naar beneden hebt hangen. Verder zijn houten jaloezieën eenvoudig schoon te maken door ze met een vochtig doekje zacht af te nemen.

Modern of klassiek

Of je nu een modern of klassiek interieur hebt, houten jaloezieën staan eigenlijk overal schitterend bij. Door het enorme palet aan kleuren sluiten ze naadloos aan op de rest van je inrichting. Zo is er een ruime keuze in lichte tinten als ‘Limestone’, ‘Dune’ of traditioneel ‘White’ maar ook donkere houttinten passen prachtig bij veel interieurstijlen. Denk daarbij aan de kleuren ‘Structure Fossil’, ‘Dark Walnut’ of intens ‘Black’. Stuk voor stuk met de zo karakteriserende houtnerf. Dit kleurenpalet kun je nog uitbreiden met de kleurkeuze van de ladderband of ladderkoord. Je kunt opteren voor een passende of juist contrasterende kleur. Laat je creativiteit hier lekker op los en creëer je eigen sfeer.

Op maat gemaakt

Laat je houten jaloezieën exact op maat maken en monteer ze vervolgens eenvoudig zelf op het kozijn of de muur. Op de website van Creon vul je online je maten en wensen in en je krijgt direct de totaalprijs te zien. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan. Als je twijfelt over de kleur is het handig vooraf een kleurmonster te bestellen, zo kun je het effect in je huis zien. Bij de uiteindelijke bestelling wordt het kleurmonster verrekend. Kijk op de website van Creon en zie de eindeloze mogelijkheden van houten jaloezieën.

Vorig artikelI love pink so much
Volgend artikelLeer je kind blind typen met de typetuin
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in