Duurzaam & natuurlijk bij elkaar onder één dak

ouders natuurlijk beurs buiten Als het net zulk lekker weer is als op de voorgaande edities van de Ouders Natuurlijk Beurs, dan kun je taferelen verwachten zoals op de foto’s: gezellig picknicken met elkaar in het gras, kindjes die spelen, baby’s die in de draagdoek slapen of bij hun mama’s drinken en papa’s die kunnen genieten van het zonnetje.

Shoppen

De variatie in stands is enorm dit jaar. Uiteraard zijn er weer veel duurzame producten te vinden, die naadloos aansluiten bij de wens van steeds meer ouders om op een natuurlijke wijze te leven. Producten zoals: boeken, speelgoedauto’s van bamboe, verzorgingsproducten gemaakt met pure grondstoffen, kindersieraden van natuurlijke materialen en draagdoeken, praktisch en fijn. Verder zijn er informatieve stands waar deskundigen advies en tips geven over bijvoorbeeld kamperen met kinderen, borstvoeding en eigen groenten kweken.

ouders natuurlijk beurs logo

Voor kinderen dikke pret

Ook voor de kinderen is er genoeg te beleven: ze kunnen zich uitleven in de prachtige tuin, gezonde cakejes versieren of even tot rust komen in de knutselhoek. En dat is nog niet alles: laat ze genieten van een Harppiness belevingsconcert, waarin alle zintuigen worden geprikkeld, of breng een bezoekje aan een van de vrolijke voorstellingen van Poppentheater Tingeling. Aan hapjes en drankjes is uiteraard ook gedacht, net als een fijne plek waar moeders hun kindjes kunnen voeden. Kortom: een ontspannen en gezellig dagje uit voor het hele gezin.
Lijkt het jou ook leuk? 
Zaterdag 6 juni van 10.00-19.00
Golden Tulip Arnhem-Doorwerth
Kabeljauwallee 35
6865 BL  DOORWERTH
Entree €8,00 vanaf 16 jaar
ouders natuurlijk tenten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here