Jille Jille voor de mooiste trouwkaarten en geboortekaartjes

geboortekaartje-arabisch-patroon-poort-oosters-moslim-babyEén van van de leukste dingen om te doen tijdens je zwangerschap is het kiezen van het geboortekaartje. Maar er is zoveel keus! Ga je voor traditioneel of modern? Kies je voor hip of stoer? Roze of blauw? Bij Jille Jille vind je een uitgebreid aanbod aan geboortekaartjes. Gelukkig in uiteenlopende stijlen, zodat er altijd wel iets van je smaak bij zit. Heel bijzonder vind ik de kaartjes van spijkerstof (lekker retro) en de kaartjes met een Arabische uitstraling. Die springen er wat mij betreft echt uit.

Jille Jille is bepaald geen nieuwkomer op de markt van de geboorte- en trouwkaarten. Ze bestaan als webshop al ruim 10 jaar en dat is natuurlijk best bijzonder. Ze bieden uitstekende service en de kaarten zijn van mooie kwaliteit.

trouwkaart-rozen-origineel-stijlvol-trouwen-huwelijk-vintagekopie

Maar hé, ben jij nog niet aan geboortekaartjes toe en heb je juist trouw plannnen? Dan moet je zeker een kijkje nemen bij Jille Jille. Het assortiment trouwkaarten is onlangs flink uitgebreid. Er staat een bijzondere collectie huwelijksuitnodigingen online die je zelf kunt personaliseren. Zo kan je veel van Jille Jille’s trouwkaarten een andere kleur geven en aanpassen naar je eigen wensen. Hoe handig is dat!

Trouwkaart Hip & Hot

Vind je het leuk om voor je bruilloft ook bijpassende menukaarten, RSVP kaarten, dagprogramma-kaarten en bedankkaartjes te hebben? Ook dát behoort bij Jille Jille tot de mogelijkheden. Als je een mailtje stuurt dan wordt er voor jullie gekeken wat de mogelijkheden zijn. Dat noem ik nog eens goede service!

Alvast een mooie dag gewenst!

 

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here