Barbecue in hippe kleurtjes

Tja, met dit schitterende nazomerweer, wat naar het schijnt nog de hele week blijft hangen, trekken we allemaal de bbq toch weer uit het stof. De halve zomer heeft dat ding ongebruikt in de schuur gestaan, maar nu slaan we vlees en vis in en gaan we uitgebreid grillen. Heerlijk! Ik vind het altijd erg gezellig, wijntje erbij, frisse salade, en een schaal met vlees en vis. Lekker de hele avond over doen, tot de zon ondergaat. De kindjes vinden barbecuen hier ook altijd erg gezellig. Kleine Yuren eet werkelijk alles wat los en vast zit, dus voor hem is het een walhalla, al dat eten op tafel. Groot voordeel is ook dat ze gewoon ongedwongen kunnen spelen en eten tegelijk. Op internet kwam ik een wel heel hippe barbecue tegen, eentje die te bestellen is in werkelijk alle kleuren van de regenboog. Zelfs in roze! Dat krijg ik er op zeker nooit doorheen hier, maar het idee is leuk. Daarnaast heeft de barbecue Puuur van barbecook allerlei fijne snufjes. Zo is bevat het een dubbele wand, waardoor het extra veilig is met kinderen, want deze wand wordt niet heet. De reflector bovenaan zorgt voor een dubbel warmte systeem, waardoor het vlees mooi gaar wordt en er minder kans is op verbranding. Meer informatie over de functionaliteiten kun je op de website lezen.

Vorig artikelPuck in de herfst
Volgend artikelJip by Jan
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

  1. Nazomer? Het regent hier pijpenstelen en is ijskoud. Maar het schijnt dat jullie mooie zomerweer later deze week het kanaal gaat overwaaien dus ik wacht af. Vol spanning…

    • Echt waar? Mmm dat is wel naar, als je leest dat het in Nederland zo mooi is. Even snel een vluchtje boeken? Ik hoop voor je dat het mooie weer na het weekend jullie kant op komt!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in