Telefoonhoesje met ruimte voor pasjes

telefoonhoesje met ruimte voor pasjesIk weet niet hoe het met jullie is, maar de laatste tijd neem ik haast nooit meer mijn portemonnee mee. Er zit toch niks in. Cashgeld heb ik bijna niet meer op zak namelijk. Ik betaal alles met mijn bankpas of mijn creditcard. Wat ik wel altijd bij mij heb, is mijn telefoon. Daarom is een telefoonhoesje met ruimte voor pasjes ook wel echt een must. Zo heb je toch alles bij de hand, maar hoef je geen handtas of portemonnee per se mee te nemen. Alleen je telefoon met de pasjes die je regelmatig gebruikt is dan al genoeg.

Lees ook: Draadloze oortelefoontjes Sudio Sweden
Lees ook: Draadloze in-ear oordopjes Apple

Telefoonhoesje met ruimte voor pasjes

Ik heb gedurende de week haast nooit geld nodig, maar pasjes des te vaker. Een telefoonhoesje met ruimte voor pasjes is dan dus ideaal. Liefst ook nog in een hip kleurtje, want het oog wil ook wat. Ik ben het meest fan van een telefoonhoesje dat je ook nog kunt openklappen als een boekje. Dat vind ik namelijk weer praktisch als ik mijn telefoon wil pakken. Even snel iets in mijn agenda zetten bijvoorbeeld. Of iets opzoeken. Dan wil je niet je telefoon helemaal uit een hoesje moeten halen, dat kost teveel tijd.

Welke pasjes neem ik mee?

Ik heb eens gekeken welke pasjes ik in mijn telefoonhoesje met ruimte voor pasjes heb zitten. Dat zijn vooral mijn bankpasjes, het pasje voor de sportschool, de ziektekostenverzekeringspas, mijn OV kaart, mijn rijbewijs, mijn creditcard, een paar cadeaubonnen van de Hunkemöller (don’t ask ;-)) en wat visitekaartjes die ik her en der gekregen heb. Soms prop ik er ook nog wat bonnetjes tussen, die ik nog moet inscannen voor mijn boekhouding.

pasjes die ik meeneem

Waar koop je een telefoonhoesje met ruimte voor pasjes?

Als jij ook zo’n telefoonhoesje wil waar als je belangrijke pasjes in passen, dan kan ik je de Hoesjes Outlet van harte aanbevelen. Hier hebben ze iPhone hoesjes en als je meer van Samsung bent, ook een Samsung A50 hoesje. Jullie weten dat ik zelf zweer bij de iPhone, maar ze zijn er dus voor meerdere merken. Ben jij trouwens nog wel van het geld, dan zijn er ook telefoonhoesjes die tegelijk als portemonnee bruikbaar zijn. Daar kun je natuurlijk eveneens je pasjes in kwijt. Nog handiger, maar ook iets dikker natuurlijk door de hoeveelheid geld en pasjes die je meeneemt.

Ook handig op reis

Naast gewoon voor het dagelijkse gebruik, vind ik dit telefoonhoesje ook heel handig als ik op reis ben. Dan wil ik vaak zo min mogelijk meenemen. Zeker tijdens fietstochten of wandelingen wil je niet te zwaar bepakt zijn, maar toch snel kunnen beschikken over de camera op je telefoon of je creditcard als je ergens wil betalen. Ook dan ben ik heel blij met dit handig telefoonhoesje.

telefoonhoesje met ruimte voor pasjes en portemonnee vak

 

 

Vorig artikelEierkoeken recept, lekker en snel!
Volgend artikelZelf een visum voor Rusland aanvragen
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in