Zò laat je kinderen genieten van drinken in de zomer!

ijsjes vita cocoIk had een soort idealistisch idee dat mijn kinderen alleen maar water zouden drinken. Gezond, zonder suiker. De praktijk wijst uit, dat ze toch de hele dag zeuren om limonade. Of sap. Ook al krijgen ze het niet, ze vragen er wel om en de teleurgestelde gezichten zijn overduidelijk als ik ze naar de kraan verwijs. Water drinken ze alleen graag bij hele erge dorst en warmte.

Ik blijf geen fan van alles met grote hoeveelheden suiker. De fabrikanten kunnen er met nog zulke grote letters op zetten dat er allerlei geweldige vitaminen zijn toegevoegd, of hoe puur het is, het blijven aanzienlijke hoeveelheden suiker. En van suiker word je dik. Op den duur. Om maar niet te spreken van futloos. In ieder geval wel als je grote hoeveelheden consumeert, en dat gaat met sap al snel. Zo’n glaasje is immers zo op.

Wat was ik dan ook blij met het proefpakketje van Vita Coco Kids. Een heerlijke, frisse, zomerse drank met de paradijselijke smaak van kokoswater. Het kokoswater bevat een natuurlijke fruitsmaak en geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen. Vita Coco Kids bestaat uit 100% natuurlijk kokoswater (niet gemaakt uit concentraat) dat afkomstig is van de jonge, groene, kokosnoot en wordt gemixt met natuurlijke fruitsmaken en water. Kokoswater bevat van nature veel vitaminen en mineralen zoals kalium om de kleintjes energiek en gehydrateerd te houden en bevat 20 procent minder suiker en calorieën dan andere Nederlandse kinderdranken.

Kijk, daar houd ik van. De kindjes vinden het heerlijk (en mama ook!), en nog blijer werden ze toen ik er ijsjes van had gemaakt. Gewoon overgieten in een ijsvormpje, een paar verse aardbeitjes er om het een bijzondere uitstraling te geven en voila!

vita coco kids

 

Vorig artikelFloep! Even de tent opgooien.
Volgend artikelWin: een lekker vakantieboek voor je kind
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in