Studioblomm

Bij Studioblomm koop je prachtige spreien en dekens gemaakt van 100% ecologisch wolvilt dat duurzaam is en niet kriebelt. Alle wolvilt producten worden met de hand gemaakt.

De spreien zijn er in verschillende kleuren en maten. In eerste instantie werden ze gemaakt voor de allerkleinsten maar,  gelukkig voor jou, nu ook verkrijgbaar in XL. Ze zijn decoratief op de bank, zijn heerlijk warm en je kan er fijn onder kruipen als het straks in huis weer wat kouder is. Natuurlijk staan ze ook prachtig als sprei over je bed.

De kleurkeuze is groot en allerlei combinaties zijn mogelijk. Wat fijn is, is dat er altijd in overleg met Studioblomm kan worden gekozen voor een andere kleurcombinatie of andere afmetingen. Gewoon een kwestie van even mailen!

 

Bestel je bij Studioblomm en gebruik je de code ‘hipenhot10’ krijg je 10% korting op het totaal. Bovendien ontvangen de eerste vijf bestellers van een vaashoes, een tweede hoes cadeau!

Vorig artikelStoer & Sterk overalls
Volgend artikelWijnwoensdag: Pinot Grigio
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in