Reisgids van de ANWB

ontdek le marche voorkantHalf Nederland heeft al vakantie, wij zijn laat dit jaar. Nog heel even geduld dus, maar we zijn aan het aftellen. In de (zonnige!) weekenden geniet ik van de voorpret. We gaan dit jaar naar Italië. Om precies te zijn Le Marche. Authentiek Italië, naar het schijnt. Hoewel ik altijd fan ben van de prachtige National Geographic reisgidsen, vanwege de mooie fotografie, ben ik dit jaar bijzonder verrast door de handzame pocketboekjes van de ANWB. Een nieuwe serie reisgidsen in blauw, voor zo in je tas, boordevol nuttige informatie. De “Ontdek” serie neemt je als reiziger mee op ontdekkingsreis door de streek. Leer de mooiste routes kennen, de meest schitterende uitzichtpunten, de beste shopstadjes, de verfijnde restaurants, plezierige wandelplekken, het lekkerste ijs, handige internetsites en nog veel meer! De route door Le Marche is al min of meer door mij uitgestippeld. Als controle-freak plan ik graag alvast in wat ik per se gezien wil hebben. En dat is een heleboel! Italië, here we come! Ga jij ook op vakantie binnen Europa? De “Ontdek” serie van de ANWB heeft boekjes voor 9 andere streken in Europa. Echt een aanrader! Je koopt ze voor €16,95 via de website van ANWB.

Ben je ook van plan Le Marche te bezoeken? Wij mogen 3 boekjes weggeven! Laat ons via dit formulier weten wanneer je gaat en welk plaatsje in Le Marche jij gaat bezoeken en wie weet maak jij kans om zo’n handig boekje mee te nemen. Deze actie loopt tot 15 juli 2013.

ontdek le marche achterkant

Vorig artikelMinirepublic
Volgend artikelRijksmuseum
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in