Kerstcadeaus gezocht. Wie heeft tips?

Doen jullie aan kerstcadeautjes? En zo ja, liggen de pakjes dan nu al onder de boom of komen die er pas kerstavond te liggen? Ben best nieuwsgierig, Nederland schijnt massaal aan presentjes voor kerstmis te doen. Wat ik wel grappig vind, is het onderzoek wat Groupon onlangs heeft laten uitvoeren. Dat onderzoek ging over het geven, maar vooral ook over het krijgen van cadeaus.

Wist je bijvoorbeeld dat
* We massaal liegen wanneer we een cadeau krijgen dat niet in de smaak valt (80%)
* Bijna niemand eerlijk zegt dat we een cadeau afschuwelijk vinden (0,9%)
* We verwachten dat we dit jaar niet krijgen wat we graag willen hebben (63%)?
* We cadeaus die niet bevallen vooral wegstoppen en vergeten of doorgeven aan iemand anders (35,8%)

Verrassend resultaat toch?

choco-rosso-frizzante-510x600Eerlijk gezegd ben ik nog niet heel ver met het inkopen van mijn kerstcadeaus. En sterker nog, heb alleen nog een lekker flesje voor mijn dochter gevonden. Zeker weten dat ze deze lekker vindt: twee van haar favorieten komen hier namelijk bij elkaar, rode wijn en chocolade. Choco Rosso Frizzante is een zachte rode mousserende wijn met in de mond subtiele kersen en chocoladetonen. Lekker zacht, romig, aromatisch en zoet van smaak. Je drinkt ‘m als avondwijn, maar is ook goed te combineren met nagerechten.

Je snapt het ….  ik kan nog wel wat tips gebruiken. Dus heb jij leuke ideetjes voor kerstcadeaus? Voor man en kinderen (in de leeftijd 7, 16 en 23)? Laat deze dan hieronder bij de comments achter. Kijk er naar uit!

Vorig artikelDe vijf modeklassiekers die iedereen wel wil hebben
Volgend artikelHeb jij een vitaminetekort?
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in