Kerstversiering

kerstballen EtsyKerstversiering, al van voor Sinterklaas zie je het in de tuincentra, Bijenkorf en nog veel meer plekken verschijnen. Ik kan er wel van genieten. Ben steeds weer benieuwd wat voor leuke en originele kerstversiering er te vinden is. Tuurlijk, je kunt je kerstballen shoppen bij de algemene winkels, maar ik vind het juist altijd zo leuk om iets bijzonders te bemachtigen. Daarvoor struin ik dan vaak langs van die leuke sites als Etsy of Dawanda. Soms moet je goed zoeken, maar er staan echt pareltjes tussen!

Lees ook: Kerstsfeer in huis

Kerstversiering: originele kerstballen

Zo vond ik in de Etsyshop Aterlier Pompadour deze leuke kerstballen. Ook zelf te maken trouwens, maar ik vind deze al zo leuk dat ik daarvoor niet zelf zou gaan knutselen. Bij Aterlier Pompadour vind je trouwens nog veel meer leuke kerstversiering. Ook leuk om met kinderen te maken trouwens, deze. Met papier en een splitpennetje. Ideetje?

Kerstversiering: originele kerstballen

Handgeweven ballen

Deze handgeweven ballen vind ik ook erg mooi. Wat een werk zit daar in. En zulke leuke kleurtjes ook. Ze zijn gemaakt van raffia en stro. Kerstballen die niet veel mensen zullen hebben en juist daarom zijn deze originele kerstballen extra leuk. 

handgeweven ballen

Ornamenten Riviera Maison

De kerstballen van Riviera Maison zijn ook heel leuk dit jaar. Wil jij iemand ten huwelijk vragen? Dan ga je voor de kerstbal met “Say yes”. Hoe lang zou het duren voor ze het door heeft? Maar ook de fles champagne, de wantjes en andere ornamenten zijn erg leuk. 

Ornamenten Riviera Maison

Gehaakte kerstballen

Misschien wel een ideetje om zelf te maken, maar je kunt ze dus ook kant en klaar kopen: gehaakte kerstballen. Lekker kleurrijk en weer eens iets heel anders. 

gehaakte kerstballen etsy

Vondels kerstballen

De kerstballen van Vondels zijn inmiddels bekend en geroemd. Zulke leuke ontwerpen en kleuren. Dit zijn kerstballen die je kiest om cadeau te doen. Je vindt voor iedereen wel een passend ontwerp. Zo zou je dit snoepje voor een echte snoepkont kunnen doen. Kunstliefhebbers krijgen de Van Gogh kerstballen en voor een stoere puber een hoodie. 

kerstbal vondels snoepje

Vorig artikelTUT-Hola
Volgend artikelPapieren kerst
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in