Originele cadeau ideeën voor de feestdagen

In aanloop naar de feestdagen probeerde ik vast om voor volwassenen wat originele cadeau ideeën voor de feestdagen op een rij te zetten. Ik vind het namelijk altijd best een klus om met iets voor de dag te komen dat bruikbaar is en ook leuk. We leven immers in een tijd waarin we met onze smartphone alles binnen handbereik hebben. Het is al in je bezit of je bestelt het met een paar drukken op de knop. Bovendien is er ook een beweging gaande met mensen die juist willen ontspullen. Dat maakt het verzinnen van cadeaus niet zo makkelijk!

cadeau-ideeen-feestdagen

Originele cadeau ideeën voor de feestdagen

Oke, wat zijn dan originele cadeau ideeën voor de feestdagen? Ik ben gewoon maar wat gaan rondsurfen en navragen. Mijn man wilde bijvoorbeeld wel graag wat tegoed voor op zijn iPhone. Een iTunes tegoed code is voor een man dus altijd een goed idee. Mits in het bezit van een iPhone of iPad dan natuurlijk. Is jouw man (of jijzelf) nog niet in het bezit van een iPhone, dan raad ik je aan om eens op Mobiel.nl te kijken, want daar zijn leuke aanbiedingen! Maar dat terzijde.

Nog meer voor mannen

Voor mannen die alles al hebben vond ik dit wel grappige ideetjes. Een horlogestandaard en een metallic grafische afbeelding van z’n favoriete song. En voor Maik vond ik zo’n gepersonaliseerde hamer ook wel een idee, aangezien hij nog genoeg moet timmeren de komende tijd…

Dan de vrouwen

Voor ons vrouwen vind ik het ook best lastig. Ik zit momenteel natuurlijk helemaal in de interieur-sferen, dus doe mij maar wat leuke accessoires, zoals een mooie lamp van Studio Snowpuppe, een poster van Zilverblauw, een broodplank of kapstok van Taska of een tof behangetje.

Sieraden

Sieraden zijn natuurlijk altijd goed. Of het nou een ketting is, een armbad, een horloge of een oorbellen zijn. Deze oorbellen vond ik trouwens ook erg leuk.

Wat gaan jullie dit jaar kopen voor je partner, en wat staat op je eigen lijstje?

Vorig artikelDe camera’s van dit moment
Volgend artikelDrie hele bijzondere adventskalenders
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in