Kerstige raamstickers

kerstbalstickerAls het kerst is, wil ik mijn huis ook graag in kerstfeer brengen. Niet alleen binnen, ook buiten. Geeft zo’n warm gevoel, als je thuis komt. Bij Love, Peace & Joy zag ik hele leuke raamstickers. Herbruikbaar, zodat je ze na de kerst weer terug kunt plakken en kunt bewaren voor volgend jaar. Doordat deze stickers doorzichtig zijn, zijn ze zowel buiten als binnen leuk. Heel leuk om hier de ramen mee te versieren. Op de foto’s zie je, dat het effect nog kerstiger wordt als het buiten sneeuwt… Zouden we dit jaar een witte kerst krijgen? Wat denken jullie?

Sneeuw of geen sneeuw: je koopt deze raamstickers bij Love, Peace & Joy. Er zijn 4 soorten om uit te kiezen en de prijs is €9,50.

kerststicker op raam

Vorig artikelKerstsfeer in je huis
Volgend artikelSpeelkleden zijn fijn en warm
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in