Speelkleden zijn fijn en warm

speelkleed roodNu de kou echt in het weer zit, wordt het binnen ook kouder. En dan met name op de vloer. Alle mama’s weten: kindjes spelen het liefst op de vloer. Of het nu zeemeerminnetje is, met de duplo, of gewoon wat stoeien met elkaar, de vloer is the place to be. Als je zachte, warme vloerbedekking hebt, is dat natuurlijk geen enkel probleem. Heb je net als ik, hout liggen, of misschien wel zeil, marmoleum of parket, dan wordt het een heel ander verhaal. Bij ons is de vloer behoorlijk koud. De oplossing is natuurlijk een kleed. Voor de kinderkamers, waar veel gespeeld wordt. Zo fijn dat er nu een webwinkel is die dan ook in deze niche-markt is gedoken en alleen maar speelkleden verkoopt! En die webwinkel heet…. de Speelkledenwinkel!

Hier vind je de leukste, hipste, vrolijkste speelkleden. Belangrijk om te vermelden is dat ze hypo-allergeen zijn. Wel zo prettig in een tijd dat steeds meer kinderen allergisch zijn voor huisstofmijt. Om dat te testen, kun je een speelkleed zelfs 2 weken op zicht krijgen. Kun je ook meteen zien of een kleur goed is en past in de kinderkamer.

speelkleed blauw

Namens de Speelkledenwinkel mogen wij een Arte Espina Speelkleed weggeven twv €179,00. Dat kan in roze of blauw, dus geef je voorkeur aan. Je moet er wel iets voor doen: laat ons via onderstaand formulier weten hoeveel SAM speelkleden er in de webwinkel zijn waar een dier op staat afgebeeld. Deze actie duurt tot en met 31 december 2013.

Naast de winactie is er de hele maand december ook een mooie korting van 15% op het SAM speelkleed dierentuin. Hiervoor is geen code nodig en ook deze actie loopt nog de hele maand december.

speelkleed bloemen

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

  Vorig artikelKerstige raamstickers
  Volgend artikelVoor wie is dat pakje?
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  3 REACTIES

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in