Kerstkaarten

kaartjesgribbeltjelilaleinwendysignpimpelmeesOke, we zitten nog volop in de sinterklaas, maar ik weet dat iedereen massaal kerstkaarten gaat versturen als de beste man terug naar Spanje gaat. En omdat ik net een aantal heel hippe setjes onder ogen heb gekregen waar ik zeer enthousiast over ben, wijd ik vandaag alvast een stukje aan deze ontwerpers. Ik begin met Gribbeltje. We zijn haar al eens eerder tegen gekomen, want naast vrolijke kerst-ansichtkaarten is zij ook erg goed in het ontwerpen van leuke geboortekaartjes, indien gewenst op maat! Haar kaartjes worden ook verkocht bij Hipenstipkaarten. Net als Lilalein trouwens, zij heeft een heel eigen stijl, maar ook haar kerstkaarten, geboortekaartjes en aankomstkaartjes zijn kleurrijk en prachtig getekend. Kaartjes om bij weg te zwijmelen, soms lijken ze zo uit een sprookje gewandeld. Pimpelmees, die haar ideeën eveneens op een bijzondere wijze uit, maakte voor de kerst een tweetal mooie dubbele kerstkaarten, verkrijgbaar bij Hipenstipkaarten. Als je van haar stijl houdt en binnenkort een kindje verwacht: zeker even op haar eigen site kijken, want wie weet kun je er slagen voor een hip geboortekaartje! En tot slot ben ik helemaal weg van de kerstkaartjes van Wendysign. Zo gedetailleerd, je kunt er naar blijven kijken. Ik ontdek steeds iets nieuws. Het lijken wel kleine verhaaltjes, haar kaartjes. Wow! En ook de kerstkaartjes van Wendysign kun je aanschaffen om te versturen, via Hipenstipkaarten!

christmascards

Op ideetjes gekomen? Er zit vast iets tussen wat je aanspreekt, een leuk setje kerstkaartjes die je gemakkelijk online kunt bestellen en waar je je vrienden en familie mee kunt verrassen. En natuurlijk, je kunt ze op Hip & Hot ook winnen. Laat via dit formulier weten welke stijl je het meeste aanspreekt, en wie weet win je een setje kerstkaartjes van jouw favoriete stijl! Deze actie loopt tot 11 december, zodat je je kaartjes op tijd in huis hebt om ze nog voor de kerst te versturen.

kaartjeskerst

Vorig artikelZelfklevende feestdagencollectie
Volgend artikelSimeli gehaakte jasbeschermers
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in