Keukenaccessoires van Alessi

kurkentrekker alessiAlessi is een Italiaans designmerk dat al sinds 1921 bestaat. Ik heb er al eens eerder over geschreven, toen ik deze geweldige kerststal van Alessi tegenkwam. Ik vind het een heel mooi merk, en ik wil het graag weer eens onder de aandacht brengen. Giovanni Alessi vindt namelijk dat huishoudartikelen best wel mooi mogen zijn, in plaats van alleen maar functioneel.

Lees ook: Black + Blum

Drie productlijnen

Inmiddels zijn er sinds ruim 10 jaar drie verschillende productlijnen: A di Alessi (betaalbare lijn), Alessi (met de alledaagse en belangrijkste producten) en Officina Alessi (met de meest experimentele ontwerpen). De Circus collectie is hier een mooi voorbeeld van. De hele lijn bestaat uit producten die het thema circus verbeelden. Als het qua kleuren in je keuken past: hartstikke leuk!

Keukenaccessoires van Alessi

Ook keukenaccessoires zijn prachtig. Het is dat ik een Quooker heb, maar anders ging ik gegarandeerd voor de prachtige waterkoker. Ook de voorraadpotten zijn hip, zowel de zilverkleurige als de glazen potten, waar je heel handig kunt zien wat erin zit. Ik bewaar er pasta, havermout en rijst in bijvoorbeeld. In de Circus collectie vind je ook voorraadpotten, en natuurlijk koektrommels. Een must in huis, en extra leuk om zelfgebakken koekjes in te bewaren. Keukenaccessoires van Alessi zijn een eyecatcher in elke woning!

voorraadpot alessi

Klokken van Alessi

Naast keukenaccessoires van Alessi, kun je ook terecht voor klokken. Je moet wel een beetje van opvallende items houden, want Alessi ontwerpt geen saaie producten. Ik ben weg van de Comtoise klok, die je heel makkelijk op een kast kunt zetten. Een blikvanger in je kamer! Ook de Time Make en de La Stanza Dello Scirocco zijn toffe klokken. De La Stanza Dello Scirocco past perfect op een gekleurd wandje in huis, wat nog wel een eyecatcher kan gebruiken.

klok alessiklok comtoise alessi

Keukenaccessoires die gezien mogen worden

Natuurlijk heeft Alessi nog veel meer moois. Zo ben ik ook fan van de citruspers op hoge poten, de wijnkoelers, de besteksets en nog veel meer. Stuk voor stuk keukenaccessoires van Alessi die gezien mogen worden. Die je niet weg stopt in een kastje of een la, maar die je gewoon lekker opvallen neerzet op het aanrecht. Ben jij ook Alessi fan?

circus collectie alessi

Vorig artikelFoto weekoverzicht Judith #247
Volgend artikelReview van de hardloopschoenen van de Decathlon
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in