Keycamp boomhut vakantie

Op zoek naar originele en hippe accommodaties vond ik iets geweldigs op internet. Iets wat ik absoluut ga onthouden voor nà de zwangerschap, want voor zwangeren is het ongeschikt. Maar voor gezinnen met kindjes of een romantisch weekje zonder kids is het geweldig! Overnachten in een boomhut in Frankrijk. Het klinkt niet alleen uber-romantisch, het ziet er ook nog eens zo uit als je de foto’s bekijkt. Wat een luxe! Kijk maar eens op de website van Keycamp Holidays. Je kunt er terecht vanaf begin maart, maar je kunt nu al boeken. En als je dat nog een beetje koud vindt: op camping La Croix du Vieux Pont bij Parijs kun je er een heuse Dutchtub bij huren! Heerlijk lijkt me dat. Je moet alleen geen hoogtevrees hebben. Alhoewel…je kunt ook een huttent bij je verblijf huren, zodat je bij slecht weer ook een nachtje op de begane grond kunt overnachten. Lees alles over deze originele manier van vakantie vieren hier!

En jawel, ook Keycamp doet mee met onze leuke Valentijnsactie. Wie namelijk via dit formulier doorgeeft op hoeveel Franse campings je zo’n hippe boomhut vindt maakt kans op een reischeque ter waarde van maarliefst 150 euro! Ik zeg: het ideale Valentijnscadeau voor je geliefde. Romantiek ten top! (en dus ook heel geschikt voor een  huwelijksreisje) Win en boek direct, dan ben je verzekerd van zo’n superromantische vakantie. Keycamp zorgt dat de reischeque op tijd bij je geliefde bezorgd wordt, een verrassing die hij of zij niet snel zal vergeten denk ik! De actie loopt tot 12 februari 2010.

Vorig artikelSkjønn
Volgend artikelIn mijn “hart” met Valentijn
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in