Twinkelbell

Bij Hip & Hot mag volgens mij de website van Twinkelbell niet ontbreken! Want voor de mooiste sieraden ga je gewoon naar de meest sprookjesachtige winkel van het web, Twinkelbell dus. Bij Twinkelbell kun je terecht voor de allermooiste kettingen en armbandjes voor kleine prinsesjes. Joelle en Aimee, mijn dochters, zijn fan! Twinkelbell heeft al zoveel voor ze gemaakt, een geweldig setje met poesje Marie uit de Aristokatten en nog meer superleuke armbandjes met bedeltjes, heel erg schattig. De spulletjes van Twinkelbell zijn ware eyecatchers, prachtig afgewerkt en gewoon sprookjesachtige kunstwerkjes op zich. Kun je het niet vinden op de site van Twinkelbell, dan kun je ook iets helemaal speciaal voor jou laten maken.

Nieuw op de site zijn de prachtige naamsieraden. Armbandjes, kettingen en zelfs decoratiehangers en speenkettingen met naam! Dat is dus een geweldig cadeautje als je bijvoorbeeld naar een kraamfeest gaat of gewoon voor een kinderverjaardag. Joelle heeft haar beste vriendin ook een armbandje gegeven van Twinkelbell en dat was een schot in de roos.Mocht je liever zelf aan de slag gaan, dan kan dat natuurlijk ook, want Twinkelbell verkoopt een geweldig assortiment van de mooiste kralen en bedels.

Voor Hip & Hot heeft Twinkelbell een geweldige actie bedacht. Als je nu zo’n prachtig naamsieraad koopt, dan krijg je de komende maand een korting van 10%! Laat bij je bestelling even weten dat je via Hip & Hot komt, dan gaat het helemaal goedkomen. Dat is nog eens een fijne korting om je dochter of iemand anders met zo’n mooi persoonlijk cadeau te verrassen!

Vorig artikelCountry Wishes
Volgend artikelDukado
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in