De veelzijdige Danish Design horloges

Wie van Deens design houdt, houdt waarschijnlijk ook van een Danish Design horloge. De eigentijdse sfeer, het strakke design, de elegante uitstraling. Ik hou er van. Zowel in mijn huis, als om mijn pols. Niet teveel poespas, niet teveel kleur, gewoon mooi in zijn eenvoud. Tijdloos. Je kunt er jaren mee doen, want ze zijn niet aan modegrillen onderhevig.

De geschiedenis van Danish Design

Dit horlogemerk komt uit 1988. Tijdloos, klassiek en met een wereldwijde allure. Het maakt niet uit waar je vandaan komt. Danish design past iedereen. Geinspireerd door de huidige tijdsgeest, zonder af te doen aan kwaliteit, subtiliteit en elegantie. Deze karakteristieke horloges herken je uit duizenden aan de eigen stijl.

De ontwerpen

Danish Design kiest voor een groep internationale ontwerpers om de juiste look & feel te presenteren. Het is ook niet voor niets dat dit merk wereldwijd verkocht wordt. Van luxe warenhuizen tot kleine winkeltjes op luchthavens. Zelfs online kun je ze goed vinden via bijvoorbeeld horloge.be. De ontwerpen zijn zo gemaakt, dat ze betaalbaar zijn, maar toch een luxe, karakteristieke uitstraling hebben.

Anti-allergie polsband

Danish Design heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Zo staan ze er garant voor dat de polsband anti-allergisch is en fijn aanvoelt aan de pols. Je krijgt dus ook niet 1 jaar, maar zelfs 2 jaar garantie op deze horloges. Er worden alleen hoogwaardige producten gebruikt om deze horloges te maken. Zoek jij een tijdloos horloge met een luxe uitstraling, die mooi is in zijn eenvoud? Dan is dit merk zeker een goede keus.

Vorig artikelMuuto design lamp
Volgend artikelDe hypotheek die je kunt mee verhuizen
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in