Nieuwe collectie Lollypopshop

Hoewel het deze week best nog aardig weer is, kunnen we er niet onderuit, we gaan langzaam richting herfst- en winterseizoen. Het voordeel daarvan is, dat we weer kunnen gaan shoppen. Lange mouwen, mooie herfsttinten, warme broeken en jurken. Het heeft ook wel weer wat. Lollypopshop doet mee en heeft een bijzondere wintercollectie ontworpen. Uiteraard met vrolijke kleuren, zoals we dat gewend zijn van Lollypopshop. Er zijn tricot, wollen, katoenen en dierenprint stoffen zijn gebruikt en helemaal leuk vind ik de ballon rokjes! Echt een hot item, die moet je hebben voor je dochter! De kleding is natuurlijk ook weer leuk aangekleed met fournituren en full-colour en velours applicaties.

Namens Lollypopshop mogen wij weer iets heel leuks beschikbaar stellen voor de winactie! Dit keer is dat een hip basisshirt in een maat en met applicatie naar keuze. Wij willen graag van je weten vanaf welke maat je tegenwoordig al bij Lollypopshop kunt bestellen. Dat geef je door via dit formulier en wie weet mag jij je baby of kindje straks helemaal hip aankleden met een item uit de nieuwe wintercollectie! Deze actie loopt tot 4 oktober 2010.

Vorig artikelMaan Roos Vis Spellen
Volgend artikelKidscase
Vrouw, 44, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here