Kidsfeestje

Kidsfeestje skratchOp zoek naar leuke artikelen voor een kinderfeestje liep ik tegen de website van Kidsfeestje aan. Wat ontzettend veel leuke dingen hebben ze daar zeg. Niet alleen voor je kinderfeestje, ook voor het trakteren. Ik werd er zelfs een beetje hebberig van. Werkelijk alles om een kinderfeestje tot een groot succes te maken. Tegen heel schappelijke prijzen.

Lees ook: Kinderfeestjes met een verhaal

Kidsfeestje

Er zijn allerlei thema’s om uit te kiezen. Als je kind bijvoorbeeld helemaal gek is van paarden en graag een kinderfeestje met het thema paarden wil, dan vind je bij Kidsfeestje leuke versieringen. Dat geldt ook voor Barbie, politie, lego, unicornis, Jill, Super Mario en nog veel meer thema’s waar je kind weg van is. Allemaal eenvoudig online te bestellen, zodat de kinderen op het feestje meteen kunnen zien wat het thema is door de leuke versiering. Daarnaast zijn er ook pinata’s. 

Uitdeelcadeautjes verjaardag

Naast leuke versieringen in thema’s voor het kinderfeestje, zijn er ook toffe traktaties en uitdeelcadeautjes. Denk aan stuiterballen, ballonnen, sleutelhangers, stickers, waterspeeltjes en nog veel meer. Kidsfeestje heet trouwens tegenwoordig ABCA Kids, de naam is recentelijk veranderd. Maar ze hebben er dus nog steeds alles voor een kiesfeestje!

Kidsfeestje creatief-kinderfeestpakket

Vorig artikelOlmenhorst Voorjaarsfair
Volgend artikelBibaliek
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in