Kidsfeestje

skratchOp zoek naar leuke artikelen voor een kinderfeestje liep ik tegen de website van Kidsfeestje aan. En ik werd hebberig. Heeeel hebberig. Wat een leuke dingen verkopen ze daar! Werkelijk alles om een kinderfeestje tot een groot succes te maken. Tegen heel schappelijke prijzen. Een greep uit mijn favorieten: kinder t-shirts die ze kunnen inkleuren met textielkleurstiften, scratch traktatietasjes, sambaballonnen, die echt geluid maken als ze opgeblazen zijn, superleuke tandendoosjes, ik kan wel uren doorgaan. Als je deze website bezoekt dan raak je de komende 30 minuten niet uitgekeken. Steeds als ik dacht dat ik het gezien had vond ik weer iets leuks. Ook om uit te delen op school of het kinderdagverblijf. Van die grappige kleine cadeautjes, betaalbaar om er meteen een stuk of 20 te kopen.

jojoj

Onder de lezers van Hip & Hot zijn er 3 mensen die gratis kennis mogen maken met de artikelen van Kidsfeestje. Er zijn namelijk 3 creatieve kinderfeestpakketten te winnen met daarin een t-shirt, knikkerzakje, textielstiften, bling bling plaksteentjes en een fotolijstje wat je zelf kun beschilderen of versieren. De vraag die je hiervoor moet beantwoorden is: zoek op de website Kidsfeestje naar 3 artikelen die bijpassend zijn voor de zomer en mail het antwoord via dit formulier. Deze actie loopt tot 1 juli 2009.

creatief-kinderfeestpakket

Vorig artikelPrinsHeerlijk
Volgend artikelHappy Sunny Days!
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in