Bibaliek

vinrose_bloes_ruit_km_geel-3Een tijdje terug werd ik getipt over de website van Bibaliek. Zij verkopen namelijk heel stoere en hippe kleding voor jongens en meisjes. Zowel outlet als nieuw, dus soms kun je er voor iets superleuks slagen voor een zacht prijsje. Heel handig in deze kredietscrisis-tijd! Ik viel al meteen op een vrolijk bloesje van Vinrose, in knalgeel. En die stoere shirts vond ik voor de jongens erg leuk. Bij Bibaliek hebben ze trouwens een interessant spaarsysteem. Bij elke €10 krijg je 1 punt, bij 12 punten ontvang je €12,50 korting. Zo wordt online shoppen wel heel erg leuk!

Natuurlijk doet ook Bibaliek iets voor de hippe lezers hier! Je ontvangt namelijk bovenop de al bestaande korting, nog eens extra 15% als je bij het afronden van je bestelling de code Hip&Hot invoert in het daarvoor bestemde vakje. Wacht niet te lang met bestellen van dat hippe kledingstuk dat je zag, want deze actie loopt maar tot 3 juli 2009!

stoere-boys

Vorig artikelNoeks
Volgend artikelPinka
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in