Olmenhorst Voorjaarsfair

appels plukken sept 2020 olmenhorstVandaag aandacht voor een hip uitje met de kids: De Olmenhorst Voorjaarsfair. Midden in de Randstad bevindt zich een unieke plek waar je, temidden van de fruitboomgaarden, het ultieme lentegevoel kunt beleven. Ik was er al eens geweest om te picknicken in de boomgaard afgelopen zomer. Ook gaan we er ieder jaar opnieuw appels plukken in september. Dat is vaste prik in de herfst.

Lees ook: Waar kun je in de herfst appels plukken?

Olmenhorst picknick

Je reserveert een picknickmand met overheerlijke ambachtelijke producten, zoekt een plekje tussen de appelbomen en lunchen maar! De kids rennen heerlijk rond en spelen verstoppertje in de boomgaard. Mooi weer is wel een vereiste voor het slagen van dat uitje 😉 Maar dat kun je per keer bekijken. Wij vinden dit altijd heel erg leuk. Ook door de toffe speeltuin die er bij de Olmenhorst is. 

Voorjaarsfair

In diezelfde boomgaard wordt er regelmatig de Olmenhorst Voorjaarsfair georganiseerd. Meer dan 120 bijzondere deelnemers die hun spulletjes laten zien, presentaties en demonstraties geven, er zijn creatieve workshops en op vrijdag is er het alom bekende Buitenleven Appeltaart Festijn. Op die dag bak lever jij je appeltaart in volgens uniek recept. Je mag dan gratis naar binnen en wie weet word je wel de winnaar! Ook een keer gaan? Check de website van de Olmenhorst voor actuele informatie. 

Olmenhorst voorjaarsfait

Vorig artikelBlack + Blum
Volgend artikelKidsfeestje
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in