Geboortespandoek

Spandoek ruitJe hebt nogal wat op de markt tegenwoordig om de buurt te laten weten dat het kindje, waar je al die 40 weken naar hebt uitgekeken, geboren is. Slingers, geboorteraamstickers, ooievaars die de ruit ingevlogen zijn, noem maar op. Het is allemaal hartstikke leuk natuurlijk, maar soms wil je net even iets anders. Iets wat je dan nog niet zo vaak hebt gezien. Want eerlijk is eerlijk, dat trucje van die ooievaar dat kennen we nu wel. Iets hips en nieuws wat ik recent ontdekte is het geboortespandoek. En die bestel je, hoe kan het ook anders, via de website geboortespandoek.eu. Er zijn 2 soorten in verschillende kleuren. Hartstikke leuk idee!

Spandoek ik ben d'r

Ben je zwanger en lijkt dit je geweldig om de geboorte van je kleintje mee aan te kondigen? En heb je nog een maandje de tijd? Dan zou ik zeker meedoen met deze winactie. Je kunt namelijk een lime-groen geboortespandoek winnen! Je hoeft je prijs pas te innen als je bevallen bent. Dus ook is je uitgerekende datum pas in het voorjaar, meedoen! Het gaat natuurlijk niet helemaal vanzelf, er moet nog wel even een vraag beantwoord worden. Waar staan de letters LOKO voor? Geef het door via dit formulier. Het antwoord vind je natuurlijk als je even op de site van Geboortespandoek gaat neuzen. Deze actie loopt tot 2 november 2009.

Spandoek foto

Vorig artikelKnotsknetter
Volgend artikelKind aan huis
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in