Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show

kinderen voor kinderen 40Al bijna zo lang als ik besta, bestaat ook Kinderen voor Kinderen. Ik kan het me ook echt nog herinneren, dat mijn ouders me voor de tv hebben gezet voor de eerste uitzending. Met nummers als “Ik heb zo wa-wa-wa-waanzinnig gedroomd” enzo. Sindsdien hebben we steeds alle platen, en later cd’s gekocht en altijd alle uitzendingen gekeken. Tot ik zelf volwassen was natuurlijk. Toen ikzelf kinderen kreeg, begon de traditie weer opnieuw. Ook ik zette mijn kinderen voor de tv en ze werden vanzelf fan. Kinderen voor Kinderen in concert 2019 is ook weer en succes, want dit jaar bestaand ze dus 40 jaar. En ik was bij de show in Ahoy! In deze blog alles over Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show

Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show

Ik was met Sterre gegaan, die hier thuis de grootste fan is en bijna alle liedjes en dansjes uit haar hoofd kent. Als eerste gingen we bij de rode loper kijken, waar natuurlijk allerlei bn-ers voorbij kwamen. Nou ja, vooral voor Sterre dan, ik had van de helft geen idee wie het was. Bloggers, oud kinderen voor kinderen deelnemers, presentatoren van de show, bloggers, ik word echt oud geloof ik. Alleen Dieuwertje Blok en de presentator van de Belbus herkende ik. Sterre ging in elk geval uit haar dak en vond het geweldig.

kinderen voor kinderen liedjes

Kinderen voor Kinderen in concert 2019

Vervolgens gingen we naar binnen en zochten we onze plekken op. Twee mannen stonden het publiek te enthousiasmeren en er kwamen alvast wat bekende nummers voorbij om iedereen goed in de stemming te krijgen. Daarna ging Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show eindelijk beginnen. Het thema was “Op Reis” en dat kon je ook zien aan de kleding van de kinderen, het podium en alle accessoires. Het zag er superleuk uit, lekker kleurrijk. De show was spetterend, met natuurlijk alle nieuwe liedjes, maar ook een heleboel bekende nummers. Die werden vaak in medley vorm gezongen. Sterre stond als snel mee te swingen en te zingen.

kinderen voor kinderen 40 cd en vriendenboekje

Extra grote show

Dit jaar was “Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show” extra groot. Dat was vanwege het 40 jarig bestaan van Kinderen voor Kinderen. De show was daarom dit jaar in AHOY. Vorig jaar waren er juist meerdere kleine shows, ook rondom kerst en oudjaar, maar dat is dit jaar helaas niet. In mijn weekoverzicht schreef ik ook al over ons bezoek aan deze toffe liveshow van Kinderen voor Kinderen.

Kinderen voor Kinderen 40! De Grote Show op tv!

Ben jij niet geweest? Dan heb je geluk, want je kunt de show natuurlijk gewoon op tv bekijken. Met een beetje geluk zie je mij zelfs ook nog in beeld, want ze hebben de shows gefilmd. Een compilatie daarvan wordt uitgezonden. Ik schijn vrij groot in beeld te zijn geweest, toen de presentatoren met de riksja door het paadje reden waar ik toevallig net zat. Natuurlijk is het niet zeker dat dat stuk ook wordt uitgezonden, maar je weet het niet.

riksja kinderen voor kinderen

Zet in je agenda: as zaterdag om 19.25 uur!

De live show van Kinderen voor Kinderen 2019 wordt uitgezonden op zaterdagavond 9 november 2019 om 19u25 op NPO3 / ZAPP. Natuurlijk is het superleuk om ook de cd van Kinderen voor Kinderen 40 jaar te kopen. Misschien wel een leuk sinterklaascadeautje? De nieuwe cd kost €15,99 inclusief vriendenboekje (2 cadeaus in één dus ;-))

ballonnen kinderen voor kinderen 40

Datum beoordeling
Beoordeeld bericht
Kinderen voor Kinderen 40
Aantal sterren
51star1star1star1star1star
Vorig artikelAirpods kopen voor het hardlopen
Volgend artikelHouten grachtenpandjes van de HEMA
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in