Kinderfactory haarclipjes

Tijd voor een haarknipjesblogje. Al die mooie kleine dametjes met lange haartjes moeten er natuurlijk tip top uit blijven zien. Mijn dochter is intussen een aardige haarknipjes-verzamelaar geworden. In elke kleur en rondom elk thema heeft ze wel een setje. Helaas raken ze ook wel eens kwijt. Dan is zo’n setje niet meer gekleed. Laatst had ze het erg bont gemaakt door wel 10 verschillende in haar haar te doen. We moesten nog op visite ook en je snapt, die dingen moesten per se blijven zitten. Om mezelf een drama te besparen (pick your battles) liet ik het maar gaan. Hoe dan ook, de Kinderfactory  heeft nieuwe haarclipjes in het assortiment, en ze zijn leuk! Met lieve buttons erop of gewoon hartjes, ruitjes of ander moois. Diverse kleurtjes om met elke outfit te kunnen combineren. Leuk om weer eens een nieuw voorraadje aan te schaffen!

Namens de Kinderfactory mogen we een setje naar keuze weggeven. Daar moet je natuurlijk wel iets voor doen. Laat ons via dit formulier weten wat de prijs is van deze haarknipjes. Wie weet sturen we jou dan wel zo’n leuk setje toe! Deze actie duurt tot 30 augustus 2012.

Vorig artikelYoomi fles
Volgend artikelHollandsche Daemes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in