Wie, wat, waar op Instagram: @Jacolinevdm

jacolinevdmNaast haar 4 kinderen en haar eigen zaak, weet Jacoline ook nog 2 Instagram accounts te onderhouden. En wat voor een accounts! De een vol met kinderkamer inspiratie, de ander vol met prachtige, lichte en kleurige foto’s van haar huis, gezin en ander moois. Ik mocht Jacoline een aantal vragen stellen over haar persoonlijke account, @jacolinevdm.

Wanneer en waarom ben je begonnen met Instagram?
Ongeveer 3 jaar geleden. Ik houd heel erg van mooi beeld en maak altijd veel foto’s, maar deed er nooit wat mee. Zelfs geen plakboek voor de kinderen. Nu gebruik ik Instagram als soort dagboek. Mijn andere account @bibelottebedding gebruik ik om inspiratie voor kinderkamers te delen. Inmiddels is het veel meer dan een dagboek voor mezelf, de contacten zijn erg leuk en er is zoveel inspiratie bij al die mooie feeds!

Welke foto die je zelfgemaakt hebt vind je het mooiste?
Oh wat moeilijk! Als ik er echt maar 1 mag kiezen… een tekening die Femke maakte op de krijtbordwand in de keuken. ‘Mijn vermielie’

jacolinevdm1

Achter welke 2 foto’s schuilt het mooiste, leukste, grappigste en/of verdrietigste verhaal?
Een foto in het KrollerMoller museum. Het was een impulsief uitje, ik hou daar wel van. Spullen pakken en gaan.

jacolinevdm2

De foto straalt veel rust uit en dat was in het museum ook echt zo. Behalve dat Olivia niet in de kinderwagen wilde, door de zalen rende (tot ergernis van de suppoost), op de terugweg een weg afgesloten was, ik om moest rijden, de batterij van mijn iPhone leeg was en de Tomtom ook niet in de auto lag. Dus zonder navigatie en een hele flinke omweg, kwamen we veel te laat bij de zwemles aan.

De foto op het strand is me heel dierbaar. Hij is me zo dierbaar, omdat het zo’n fijne vakantie was in ons favoriete land, Denemarken. We hadden een prachtig huis, helemaal in de natuur. Deze foto is gemaakt op het strand voor het huisje.

jacolinevdm3

Welke Instagrammers volg je zelf heel graag en waarom?
Instagram heeft me hele leuke contacten gebracht zoals @ilses_world, @petit_petite_nl  en @deniesoverseas

Voor mooi beeld volg ik graag: @adaywithv  en @soetwaer.

Lekker eten: @damesdietz@verdenius@the_holy_kauw_company  en natuurlijk mijn zus @greatglencharcuterie.

Familylife: @jodimockabee en @jauraispumappelermarcel

De vraag van degene voor je, Somethingswedish: hoe ga je om met het posten van foto’s van je kinderen?
Dat blijf ik heel lastig vinden. Ik maak per foto de afweging of ik het wel of niet wil posten. Ik plaats nagenoeg geen filmpjes, dat vind ik net wat verder gaan dan foto’s. Verder geen bad- of blootfoto’s. Soms worden de kinderen herkend als ik ergens ben en dan twijfel ik weer of ik dat wel wil. Maar als ik vervolgens weer een hele leuke foto van ze heb wil ik die toch weer delen.

Wat zou jij aan de volgende Instagrammer willen vragen?
Wat is het leukste dat Instagram je heeft gebracht?

Vorig artikelApps voor in de vakantie of op de achterbank
Volgend artikelKinderfilm: Dummie de Mummie
Joyce Valkenburg
Joyce Valkenburg ontdekte het bloggen een paar jaar geleden. Het begon als een soort fotoboek voor haar zelf en voor later voor haar 3 kinderen. Het bloggen in combinatie met social media vond ze zo leuk dat ze bij Hip & Hot de plek vond om deze 2 dingen te combineren. Op Twitter, Pinterest en Instagram is ze te vinden op de naam @zjojes. Haar blog heet De Wondere Wereld Van Klein Grut.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in