LangZalZeLeven, feestwinkel met een retro randje

Binnenkort een verjaardag, geboorte, bruiloft of andere speciale gelegenheid? In de webshop van LangZalZeLeven vind je alle ingrediënten om je feestje in vintage stijl te vieren. Originele decoratieartikelen voor een perfecte aankleding van iedere ruimte, zoals traditionele honeycomb bollen, Chinese lampionnetjes en Japanse papieren ballonnen, maar ook kleurrijke plastic bordjes, papieren bekertjes, servetten en rietjes om de tafel feestelijk mee te dekken. Voor op de taart zijn er natuurlijk kaarsjes, en wat dacht je van die superleuke prikkers? Daarmee tover je in een wip een simpel (cup)cakeje om tot een spectaculaire blikvanger. In de webshop is een aparte rubriek ingericht met de leukste retro traktatiecadeautjes in diverse prijsklassen. En je vind er echt `old skool` snoepgoed om uit te delen in de klas of op een partijtje: kersenlolly’s snoepkettingen, vruchtenschelpen, een zakje ZoeteBeertjes… misschien ken je ze nog wel uit je eigen kindertijd! Tot slot zul je tussen de hippe lifestyle artikelen en het speelgoed ‘met een knipoog naar vroeger’ ongetwijfeld een passend cadeau voor de jarige, of gewoon voor jezelf kunnen vinden.

Namens LangZalZeLeven mogen wij een een Party Pakket naar keuze weggeven in een van onderstaande kleurthema’s: rood, blauw, roze, groen, geel, oranje, paars. Laat ons via dit formulier weten welke kleur honeycomb bol uit de webshop van LangZalZeLeven jij het mooiste vindt, en waar je hem het liefste zou ophangen. Deze actie loopt tot 15 mei 2012.

Vorig artikelAllemachtig Prachtig!
Volgend artikelPrinsesje Prik
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in