Kinderverkleedkleding

Kinderen grijpen graag gelegenheden aan om te kunnen verkleden. Gewoon thuis, zo’n gave verkleedkist neer zetten geeft een groot succes bij je eigen kindje, of bij kindjes die komen spelen. Niets is leuker dan rollen spelen: zuster, prinses, sprookjesfiguren, kinderen weten overal raad mee! Binnenkort is het Koninginnedag en ook dat is zo’n leuk moment om je kindje in een prachtige outfit te hijsen. En voor zo’n leuk kostuum, heb ik een goed adresje gevonden! Namelijk Kinderverkleedkleding. Hier vind je een enorme keus aan hippe, grappige, bijzondere, mooie en oranje kostuums. Ik keek mijn ogen uit, kon bijna niet kiezen tussen al het moois. Maar, omdat wij 2 jaar geleden in Zweden een gave Pipi Langkous pruik kochten, was mijn dochtertje al vlot overtuigd: het moest een Pipi-pak worden. Al de volgende dag had ik het in huis, en dochterlief sjouwde direct de hele dag rond in haar outfit. Mooie kwaliteit, prachtig gemaakt! Dus zoek je nog iets, voor carnaval, Koninginnedag of een feestje op school? Dan moet je dus echt even rondneuzen op Kinderverkleedkleding, daar vind je zeker iets naar je zin!

Namens Kinderverkleedkleding mogen wij een kostuum naar keuze weggeven aan de lezers van Hip & Hot! Dat komt natuurlijk super uit met Koninginnedag op komst. En ook later in het jaar zijn nog genoeg thema-feestjes waar je zo’n pak goed voor kunt gebruiken. Dus: surf gauw naar Kinderverkleedkleding, kies uit op welk kostuum jij of je kindje kans zou willen maken en geef je keuze + de juiste maat door via dit formulier. Deze actie loopt tot 12 mei 2010.

Vorig artikelPinco Pallino
Volgend artikelPleSierkussen & Knuffelzak
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in