Pittenzak

Ik denk dat iedereen wel bekend is met een pittenzak. Zo’n heerlijk zakje, gevuld met tarwepitten, koolzaad of kersenpitten. Thuis heb ik er ook eentje, maar die is eigenlijk best saai, gewoon een blauw zakje en meer niet. Bij Pittenzak is dat gelukkig niet zo, daar hebben alle pittenzakken namelijk een leuk motiefje, waardoor de zak er gelijk een stuk vrolijker uitziet. Maar waar gebruik je zo’n pittenzak nou eigenlijk voor? Je kunt hem zowel warm als koud gebruiken voor als je ergens pijn hebt. Dus heb je enorme last van je rug, stop de pittenzak dan even in de magnetron en leg hem daarna op de zere plek. Door de warmte ontspannen je spieren en daardoor kan het de pijn wat verzachten. Maar ook als je bijvoorbeeld migraine hebt, dan kan zo’n koude pittenzak erg fijn zijn om even op je hoofd te leggen. Ook voor baby’s hebben ze bij Pittenzak een speciaal pittenzakje. Hij is erg licht en kan gewassen worden in de wasmachine.

Namens Pittenzak mogen we een Hij & Zij pakket weggeven. Wat moet je daar voor doen? Geef via dit formulier antwoord op de volgende vraag: Hoe lang geeft de pittenzak warmte af? Deze actie loopt tot 20 oktober 2011.

Vorig artikelDeux part Deux najaar 2011
Volgend artikelStichting Baby Hope
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in