Huismannen

Zoek je nog een leuk mannen-cadeau voor onder de kerstboom? Ik heb weer iets gevonden wat erg geschikt kan zijn. Ik ben in de gelukkige omstandigheid dat ik een man heb die net zoveel doet in het huishouden als ik. Eentje die weet hoe de wasmachine werkt, de droger en de strijkbout. Alleen met koken heeft ie af en toe wat ondersteuning nodig, maar simpele dingen in de keuken lukken hem prima. Ik weet echter, dat dit lang niet voor alle mannen geldt. Niet zelden hoor ik vriendinnen klagen en ik vraag me serieus af of mijn vader zou weten hoe hij een wasje moet draaien. En das natuurlijk een makkelijk excuus: ik kan het niet… Met het boek: Schat, zal ik de was doen?  van Rudolf Hunnik is dat verleden tijd. Hierin staat duidelijk en precies beschreven hoe dat nou werkt, zo’n wasje draaien. Waar zijn de knopjes voor en hoe zorg je dat de was niet verkleurd of krimpt? Heel praktische informatie en zelfs achtergrondinformatie voor de man die tijd over heeft om zich er nog eens extra in te verdiepen. Hier lees je meer over het boekje.

schat_1

Het boekje is spotgoedkoop, voor slechts 7,50 euro ligt het al te prijken onder de kerstboom. Wat zal je man, vader, collega, vriend of opa verrast zijn! Je bestelt het op in de webshop van huismannen.nl. Als je het vandaag nog bestelt, heb je het vast en zeker voor de kerst in huis!

Vorig artikelSleetje rijden!
Volgend artikelKleine dreumes meerijdstoeltjes
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Hier ook een man die nooit de was doet…
    En koken ook niet trouwens.

    Hoe de afwasmachine werkt weet ie dan weer wél heel goed, maar dat is dan ook een veel minder vervelend klusje… 😉

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in