Mevrouw Emmer

hartjes geboortekaartjeJe zult maar zwanger zijn. Weer heerlijk mijmeren over al die kleine kleertjes, babyspullen en geboortekaartjes. Stiekem blijft dat altijd leuk. En toevallig heb ik laatst weer een leuke site met geboortekaartjes ontdekt. Mevrouw Emmer. Mevrouw Emmer ontwerpt geboortekaartjes in een eigentijdse, moderne, frisse en vrolijke stijl. Wil je er een persoonlijke noot in verwerkt hebben, dan kan dat. Gratis. Daardoor is ieder kaartje uniek. Een Mevrouw Emmer basis, met jouw persoonlijke twist er aan toegevoegd. In haar ontwerpen zitten veel hartjes en sterretjes verwerkt, precies de vormen waar ik van houd! Of je nu van stoer houdt, of toch meer van fris en lief, er zit zeker iets voor je bij.

geboortekaartje helikopter

Wie voor 31 december 2013 een bestelling plaatst (en betaalt) bij Mevrouw Emmer  van 75 kaarten of meer, krijgt gratis een canvasdoek (30×30 cm) van het geboortekaartje.  Vul bij je bestelling de actiecode in HipHotActie2013.

geboortekaartje

Vorig artikelKleur-en zoekboek: mijn geheime tuin
Volgend artikelMet postcrossing de wereld over
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in