Kleurrijke en vertederende geboortekaartjes van ZotteZoo

L2hvbWUvY29uY2VwdC9kb21haW5zL2thYXJ0c2hvcHN0YXJ0ZW4ubmwvcHVibGljX2h0bWwvZHluYW1pYy9tZWRpYS8xNy9jYXJkcy81ODI1L2dlYm9vcnRla2FhcnRqZS1wb2VzLWlzaXMtMS5wbmczNTlfMzU5Xw==ZotteZOO geboortekaartjes. Alleen van de naam word ik al blij. Gekozen omdat zij gekke, lieve beestjes centraal hebben staan in de collectie geboortekaarten. Neem als aanstaande moeder (en vader!) zeker even de tijd om op je gemak rond te kijken op deze originele site. Het wordt gegarandeerd lastig kiezen!

Een hele nieuwe, bijzondere lijn bij ZotteZOO zijn de black, white en pastel kaartjes. Het motto van deze kaartjes is ‘less is more’. Ze hebben een strakke eenvoudige vormgeving en zijn krachtig in hun eenvoud. De kaartjes kenmerken zich door een strak lettertype en de basiskleuren van de kaartjes zijn zwart-wit.

Saai? Alles behalve dat! De geboortekaart ‘Pepijn’ is het bewijs. Een prachtig opvallend kaartje, heel hip & trendy en zéker een kaartje waarop je veel positieve reacties krijgt!

eenvoudig-geboortekaartje-300x300

Naast een gevarieerd aanbod aan originele geboortekaartjes biedt ZotteZoo ook iets extra’s. Want wil je je kaartje voorzien van een bijzondere spreuk of een mooi gedichtje? En kun je wel wat inspiratie gebruiken? Kijk dan op de speciale pagina’s die ZotteZoo daarvoor heeft ingericht.


Wens, Wonder, Werkelijkheid

L2hvbWUvY29uY2VwdC9kb21haW5zL2thYXJ0c2hvcHN0YXJ0ZW4ubmwvcHVibGljX2h0bWwvZHluYW1pYy9tZWRpYS8xNy9jYXJkcy80NDIxNS9nZWJvb3J0ZWthYXJ0LXBvZXMtZmViZS0xLnBuZzM1OV8yMzVf

Vorig artikelRecept: Pumpkin Pie & Pumpkin Chai Latte
Volgend artikel17 dingen die je aanschafte voor je baby en nooit gebruikte
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in