Koesterdoos

koesterkofferWat een leuk idee is dit! De koesterdoos of koesterkoffer. Een prachtig bewaarplekje voor al je bijzondere spulletjes. Ben je op vakantie geweest? Dan bestel je zo’n koffertje om je herinneringen in te bewaren. Zwanger of een kindje gekregen? Schaf een speciale doos of koffer aan om de zwangerschapstest, dat eerste plukje haar, dat schattige pakje wat je kindje aan had na de geboorte en nog veel meer leuke spulletjes in te bewaren. Met een koesterdoos die er zo mooi uit ziet, weet ik zeker dat je er ook regelmatig nog eens naar pakt. Ze hoeven namelijk niet meer ver achterin de kast, deze koesterdoos of koesterkoffer mag gezien worden! Nu is mijn dochter momenteel toch nogal verslaafd aan tassen en koffers (wordt al net zo’n shopaholic als haar moeder vrees ik), maar toen ze vandaag haar koesterkoffer zag werd deze direct in gebruik genomen. Al haar poppetjes werden er in opgeborgen, ze koestert ze met recht! Ze herkende zelfs haar eigen naam op de koffer, en ook zo leuk dat je er een foto kunt inschuiven. Zo wordt het heel persoonlijk.

koesterdoos

De koesterdoos is natuurlijk een heel leuk cadeautje voor de aankomende feestdagen! Zeker als je in de kerstvakantie nog weg gaat, zo’n koesterkoffer is dan superleuk voor je kindje om bijzondere spulletjes van de vakantie in te bewaren. Even onthouden dus, of meteen kijken op de website van de Koesterdoos!

koesterkoffer holland

Vorig artikelLittle Dutchman
Volgend artikelLil’ Miss Polkadot
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

1 REACTIE

  1. Wat gaaf zeg! Erg leuk!
    (Die van mij is ook helemaal weg van koffertjes. Ze heeft er een met aardbeitjes en een met stippen en ze verzamelt er al haar mooie kleine spulletjes in).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in