Kom je op mijn feestje?

DO uitnodiging meisje FRONTVorig jaar was ik op zoek naar leuke uitnodigings kaarten voor het kinderfeestje van Sterre. Ik kon maar niets vinden wat aan mijn wensen voldeed. Dus ik dropte dat eens bij Wendy. Ze liet het even bezinken, en kwam er begin dit jaar ineens op terug. Ik was verrast met het zakje leuke kaarten dat in de brievenbus lag. En het mooie: Sterre was ook bijna jarig, dus ze kwamen precies op het juiste moment! We zijn meteen aan de knutsel gegaan. Eerst invullen, toen hartjesconfetti maken, enveloppen vullen en bestempelen met ballonnen. Ik kan vertellen, het scheelt een heleboel invulwerk als je niet alles zelf hoeft te schrijven. Wendy en haar zusje Kim hebben deze kaart samen gemaakt. Er is een jongens en een meisjesversie. De reacties waren ook heel leuk. Dus: stop met zoeken en koop gewoon een setje uitnodigingskaarten in de webshop van Wendy de Boer.

DO uitnodiging jongen FRONT

Namens Wendy & Kim mogen wij 1 setje van 10 kaarten weggeven aan degene die ons kan vertellen welk dier er op de achterkant staat van de jongenskaart. Laat dat weten via dit formulier. Deze actie loopt tot 23 maart 2013.

DO HIPSTIP grachtenpand BACK

Vorig artikelKleurige kinderkapstok
Volgend artikelTekenen met Dolly
Judith van Wijk
Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in