Een webwinkel met feelgood things

kaartstraatje Soms komt er ineens een leuke, nieuwe webwinkel voorbij in mijn mailbox. Eentje die mijn aandacht trekt en ik archiveer om een keer iets over te schrijven. Dat gebeurde bij Opeenstokje.com. Ik probeerde vandaag terug te denken waarom deze webwinkel mijn aandacht trok. Dat was het totaalplaatje: het design van de website, de producten die verkocht worden en het verhaal. Josan, de eigenaresse, begon haar webwinkel omdat ze op zoek was naar eenvoudige, originele en krachtige kaarten en posters. Die kon ze dus niet vinden. Daarom besloot ze ze zelf maar te gaan maken. Vervolgens voegde ze er wat bestaande feelgood producten aan toe en voilà, op Opeenstokje.com was geboren.

Producten die er voor mij uitspringen zijn:

De lieve kaarten met alleen een mooie tekst, vooral het kaartje hoop vind ik mooi.

kaart hoop

Het kaartstraatje, om een mooie kaart in neer te zetten.

De houten ketting met het huisje.

ketting houten huis

Natuurlijk de masking tape, dat blijft favoriet.

Opeenstokje.com heeft ook hele leuke (koffie)mokken. Het mooie is, dat wij er op deze moederdag, eentje mogen weggeven! Je mag zelf kiezen welke je wil. Laat ons via onderstaand formulier weten wat je adresgegevens zijn èn welke mok je wilt, door de tekst van de mok in te vullen.

masking tape flamingo

  Winactie formulier

  Voor een snelle afhandeling vragen we je je adres in te vullen.
  Naam (verplicht)

  Adres

  Postcode

  Woonplaats

  E-mail (verplicht)

  Naam van de actie (verplicht)


  Jouw antwoord (verplicht)

  Hoe heb je ons gevonden?

  Wil je onze nieuwsbrief met extra kortingen en winacties ontvangen? (maximaal 2x per maand)

  JaNeeIk ontvang hem al

  Ik ga akkoord met de voorwaarden (verplicht).
  Ik heb kennis genomen van de privacyverklaring (verplicht).

   

  Vorig artikelDe handigste truc voor vers geperst sinaasappelsap
  Volgend artikelFoto weekoverzicht Judith #16
  Judith van Wijk
  Judith in 't kort: Vrouw, 47, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015). Sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak. Judith professioneel: Judith is gediplomeerd leerkracht, pedagoog en onderwijsadviseur. Haar kracht is het verbinden, overtuigen en enthousiasmeren van mensen. Als moeder van 4 kinderen is ze natuurlijk ook ervaringsdeskundige als het gaat om opvoedingsvraagstukken. Dankzij haar reislust heeft zij veel ervaring op het gebied van reizen in het algemeen en reizen met kinderen. Haar expertise deelt zij op haar blog. Vanuit deze expertise ontwikkelde zij ook diverse planners (gezinsplanners, huiswerkplanners en reisplanners) die in Nederland en België veelvuldig verkocht worden.

  LAAT EEN REACTIE ACHTER

  Vul alstublieft uw commentaar in!
  Vul hier uw naam in