Tekenen met Dolly

Dolly Covers ©Caroline EllerbeckIllustrator Caroline Ellerbeck begon via haar blog met de Dolly tekenlessen, gewoon, om te laten zien hoe eenvoudig en leuk tekenen kan zijn. Inmiddels zijn deze tekenlessen gebundeld in drie leuke Dolly boekjes.Dolly is een grappig meisje die alles van tekenen weet. Samen met haar vriendjes leert ze je poppetjes en dieren tekenen. Hoe ze bewegen, hoe ze kijken, hoe ze huilen en lachen. De boekjes zijn geïllustreerd, hebben een prettig formaat en zijn niet te dik. Er staat bij veel plaatjes ook een duidelijk uitleg en er worden handige tips gegeven.

In de boekjes behandelt Dolly houding, emoties en posities. Waar moet je op letten als je een buldog tekent? Of hoe laat je iemand verdrietig of juist gelukkig kijken? Dolly leert het je.

Namens Caroline mogen we een setje van de drie boekjes weggeven. Als je het goede antwoord geeft op de vraag ‘ hoe heet het eerste Dolly boekje’ maak je kans de hele set te winnen. Je doet mee via dit formulier. Deze actie loopt tot 24 maart 2013.

article25209216

Vorig artikelKom je op mijn feestje?
Volgend artikelCadeautjes bij Bobobelle
Heleen Ravenhorst
Helaas is Heleen op 2 december 2018 overleden aan de gevolgen van longkanker. Wij laten de vele blogs die zij voor ons geschreven heeft voorlopig online staan. Heleen was moeder van 3 en een bonuszoon. Zij woonde op het mooie Goeree Overflakkee en werkte in de communicatie bij een baas. Ook was ze druk met haar eigen marketing & communicatiebedrijf Signaalgroen. Zij werd blij van de zon, het strand, een goed glas witte wijn, hardlopen, fietsen door mooi landschap en op vakantie gaan met de camper naar Spanje.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in