Spenen voor het goede doel

Keith 3 Hoera, het is weer zover! De limited collectie fopspenen voor het goede doel! Op 22 september introduceerde Difrax weer de jaarlijkse limited collectie fopspenen waarbij €1,- per verkochte speen wordt gedoneerd aan een goed doel. En ik mocht bij deze presentatie aanwezig zijn!

Zoals ik al zei presenteerde Difrax op 22 september in de Kunsthal Rotterdam de Charity Edition fopspenen met de unieke signatuur van kunstenaar Keith Haring. Nu moet ik eerlijk bekennen dat de naam Keith Haring bij mij weinig belletjes deed rinkelen. Totdat ik zijn werk zag, dat herkende ik! Ieder jaar is Difrax op zoek naar een goed doel waarbij kinderen centraal staan. Dit jaar is de keuze gevallen op de Keith Haring Foundation. Een foundation die is opgericht in 1989 door de Amerikaanse kunstenaar Keith Haring. Deze foundation zet zich onder andere in voor kinderen die getroffen zijn door HIV/aids. De limited collectie fopspenen is geïnspireerd op de kunstwerken van de beroemde Keith Haring, en dat zorgt voor een zeer vrolijke, kleurrijke en energieke collectie. Net zoals kinderen!

Keith 2

De presentatie werd geopend door kunstenaar Geoffrey Wijn die op muziek super (maar dan ook echt su-per) snel een schilderij maakte. Net zo kleurrijk als de kunstwerken van Keith. Heel gaaf.

df

De Charity Edition fopspeen is bescchikbaar in 5 verschillende maten die meegroeien met de zuigbehoefte en het gezichtje van het kindje vanaf de geboorte. De collectie is exclusief verkrijgbaar bij Prénatal en via Difrax voor ongeveer €4,99 per stuk. Uiteraard heeft ook deze collectie de herkenbare vlindervorm die het neusje vrij houdt op te ademen en heeft het nog steeds het zelfde zuiggedeelte met een natuurlijke tepelvorm. En van iedere verkochte speen gaat er €1,- naar de Keith Haring Foundation. Ik ben fan!

Meer informatie over de collectie, de Keith Haring Foundation of gelijk deze speentjes bestellen? Klik dan even hier.

Difrax x Keith

Vorig artikelLetterplezier met de letterspelmat
Volgend artikelDe mooiste soorten raamdecoratie
Marije de Haas
Marije (25), in verwachting van een dochtertje (17/11), bonusmoeder van een 7-jarig knulletje, en student Toegepaste psychologie. Door een grote liefde voor schrijven en eten ben ik 2 jaar geleden begonnen met een foodblog. Toen er echter twee streepjes verschenen op een zwangerschapstest werd de drang om te schrijven over lektieten, spuitluiers en babykleding echter groter dan de drang om te schrijven over eten. De foodblog werd beëindigd en een mamablog werd gestart: www.mumstheword.nl. Speciaal voor Hip&Hot (en de mannen thuis) duik ik nog regelmatig in mijn keukenschort om een food gerelateerde artikelen te schrijven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in