Formia Design

Elke moeder staat voor hetzelfde dilemma: wat te doe met al die prachtige kunstwerken die je kind maakt? Ik lijst ze af en aan in en stop de hoogtepunten in een ordner met plastic mapjes. 3D knutsels fotografeer ik en worden in een apart mapje op mijn computer bewaard. Maar dan is er die eerste tekening van zichzelf, of van jou, of er komt een andere tekening die het verdiend om vereeuwigd te worden. Mia van Beek maakt van die kunstwerken een sierraad! Naar aanleiding van het kunstwerk van jouw kleine trots maakt ze in zilver of goud een hanger of een sleutelhanger van duurzaam titanium. Niet alleen tekeningen behoren tot de mogelijkheid.  Ook een knutsel of zelfs een handgeschreven tekst kan vereeuwigd worden.

Ben jij ook zo enthousiast over dit idee? Heb je al een mooie tekening op het oog van je kindje? Mia van Formia Design geeft 10% korting als je bij je bestelling de kortingscode “Hip & Hot” vermeldt!

Vorig artikelMerino Kids
Volgend artikelHippe Geboortekaartjes
Judith van Wijk
Vrouw, 46, mama van Sterre (2007), Yuren (2010), Lenthe (2012), Fee (2015), sproeten, klein, bang van honden, gaat (te) graag uit eten, drinkt (te) graag rode wijn, verslaafd aan haar iPhone (ik geef het toe), zou graag veel meer boeken lezen (maar geen tijd), hart op de tong, onderwijsadviseur, zelfontplooiing, houdt van roze, heeft twee linkerhanden (maar knutselt heel graag met de kinderen), kan niet zingen (maar doet dat wel graag), heeft een stappenteller omdat ze anders teveel op de bank zit, zou vaker op vakantie willen, kookt het liefst liflafjes (en baalt dat de kinderen dan de helft niet lusten) en is een redelijke gadgetfreak.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in